Poziv volonterima za rad u prihvatilištu za pse

JKP "Zoohigijena" pozvala je Novosađane da volontiraju u Prihvatilištu.

Ovo preduzeće je navelo da poziva sve građane, prave ljubitelje životinja, koji su zainteresovani da se druže sa napuštenim psima i mačkama u opuštenoj atmosferi u Prihvatilištu, koji žele da volontiranjem pomognu oko brige o štićenicima šetnjama i nežnostima, kao i da aktivno da učestvuju u što lakšem i boljem pronalaženju udomitelja samom socijalizacijom i druženjem.

Svi zainteresovani mogu da se jave na brojeve telefona: 021/6403-220 ili 064/8031418, šefu prihvatilišta Đorđu Plavšiću, kako bi se dogovorili oko dalje organizacije.

  • Luna

    09.12.2018 12:01
    PITANJE
    Sa koliko godina se može volontirati, mnogo bi volela da se pridružim
  • alexy

    17.09.2016 17:01
    ljubitelj
    bila odavno,videla.znam kako je i dusa me boli za tim zivotinjama.prekinite vi koji ne volite zivotinje da spominjete uspavljivanja i gluposti,svako bice zasluzuje da zivi,ljudi su ti koji ih ne sterilisu,ne vode racuna,izbacuju na ulicu itd...istina je da su nemilosrdni prema njima tamo,...psi laju,zavijaju...losi su uslovi.pomogla sam ,pomoci cu opet!
  • Kuče

    13.09.2016 13:43
    Volontiranje
    Ovi pozivi za volontiranje od strane javnih institucija su bolesni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti