Petar Slankamenac novi v.d. direktor Kliničkog centra Vojvodine

Pokrajinska vlada imenovala je Petra Slankamenca, specijalistu neuropsihijatrije, za vršioca dužnosti direktora Kliničkog centra Vojvodine.

Dosadašnji direktor Ivan Levakov obavljao je funkciju od novembra prošle godine, a došao je kao kadar Demokratske stranke.

Petar Slankamenac je zaposlen na Klinici za neurologiju Kliničkog centar Vojvodine. Redovni je profesor na Katedri za neurologiju Medicinskog fakulteta, a radi i u privatnoj praksi u Novom Sadu.

  • Paor

    14.02.2017 13:34
    Lekar opšte prakse
    Žuti doveli Levakova na čelo Kliničkog centra Novi Sad iako nije stručan ni u onom čime se bavi, sem što se lizao sa (kvazi)demokratama

    Najzad neko stručan da dođe na čelo KCNS.
  • Neupuceni

    16.09.2016 14:03
    Koji je motiv?
    Koji je motiv coveka da rusi kredibilitet koji je izgradio u struci da bi bio stranacki piun, obzirom da je svestan da nema ni jedan kvalitet da bi bio menadzer bolnice.
  • Marija Ns

    16.09.2016 13:55
    Zakon
    Da li zakon stiti redovno izabrane na konkursu? Sta bi sa SNS propagandom i obecanjem da nece biti stranackih smena i zaposljavanja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti