Uklonjeno osam havarisanih vozila od početka godine

Saobraćajna inspekcija i JKP "Parking servis" nastavljaju akciju uklanjanja havarisanih vozila sa novosadskih ulica i parkinga.

Sa parkinga u Šekspirovoj 44 danas je uklonjeno osmo vozilo u ovoj godini koje je duže vreme stajalo napušteno na nekom od prostora u gradu.

Glavni saobraćajni inspektor Siniša Vujinović kaže da su, pored ovih osam automobila koji su uklonjeni uz pomoć Pauk službe "Parking servisa", sami građani ove godine po nalogu inspekcije sklonili 95 automobila sa ulica.

Prema njegovim rečima, akcija uklanjanja havarisanih i neregistrovanih vozila je neprekidna i on je apelovao na Novosađane da prijave svaki slučaj. Kada prime dojavu od građana, inspektori pokušavaju da, u saradnji sa policijom, pronađu vlasnika.

Ukoliko to ne da efekta, automobil biva uklonjen i prebačen na jedan od dva parkinga - u Privrednikovoj i ulici Đorđa Rajkovića. Ukoliko se ni posle dužeg vremena niko ne javi da preuzme ta vozila, jednom godišnje se organizuje licitacija i ta vozila se prodaju, a prihod prebacuje u budžet grada.

Novosađani napuštena i havarisana vozila mogu da prijave na broj telefona 4872-402 i 4872-403.

  • Sale NS

    15.09.2016 19:40
    Koji prosek !
    Vauuuuu....JEDAN MESEČNO, pa to je izvanredno ! predlžem da se nagrade svi vozači koji su učinili ovakav napor !?
  • citizen

    15.09.2016 15:58
    park
    A smeju li da sklone kod Parka auta ? Sluze zna se cemu, ima ih nekoliko havarisanih i napustenih niko ih ne dira godinama...
  • gaga

    15.09.2016 15:36
    Toliko je krseva na ulicama i na parkinzima da treba nesto preduzeti.Koliko sam razumeo Parking servis radi po nalogu inspekcije.Krseve na reciklazu a pare u narodnu kuhinju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti