Pokloni i bogat sadržaj na otvaranju novog PerSu marketa

Novi PerSu market svečano će biti otvoren u subotu, 17. septembra, na Novoj Detelinari u Ulici Janka Čmelika 66a.

Posetioce očekuje bogat program za sve generacije. Održaće se brojne promocije i degustacije, a prisutne će zabavljati DJ. Pored brojnih zabavnih sadržaja, standardno niskih cena i širokog asortimana robe, građane u novom PerSu marketu očekuju brojni pokloni iznađenja.

Prva tri potrošača dobiće PerSu poklon paket u vrednosti do 1.000 dinara, dok će prvih 20 potrošača dobiti poklon paket brendova Belkino i Delikato u vrednosti od 300 dinara. I tu nije kraj jer su PerSu marketi pripremili 1.000 drugih poklon iznenađenja, kojima će obradovati potrošače.

Iz PerSu marketa najavljuju da će se svečano otvaranje sastojati iz nekoliko različitih tematskih celina, kao što su: "Voće dobrodošlice", "Kafa & Kolačići" - gde će potrošači moći da probaju Grand kafu Black and Easy i zaslade se kolačićima. Za one koji ne piju kafu, pripremili su druge vrste osveženja. "Roštilj & Pivo" - gde će potrošači moći da probaju roštilj koji se peče na licu mesta, kao i točeno pivo. Zakuska - u vidu mlečnih i suhomesnatih proizvoda PerSu robnih marki Belkino i Delikato.

Otvaranje počinje u 9 sati.

Teme

PerSu

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti