Cikloberza, predavanja i vožnja Mostom slobode u četvrtak na Biciklana festu

Novosadski Biciklana fest održaće se u četvrtak, 22. septembra na brodu Cepelin.

Organizator, Novosadska biciklistička inicijativa, najavljuje drugačiji sadržaj od do sada viđenog, u vidu edukativnih sadržaja u kojima će učestvovati stručnjaci u svojim oblastima.

Posetioce od 12 do 15 časova očekuju Cikloberza, događaj namenjen razmeni delova bicikala, restauraciji dvotočkaša i predstavljanju različito dizajniranih bicikala.

Od 15 do 16:30 časova održaće se prezentacije "Psihologija + urbanizam" sa temama kako menjati saobraćajne navike, kao i "Dizajn za sve", o uklanjanju barijera i dostupnosti grada svim građanima.

Prema rečima predsednika NSBI Marka Trifkovića, u 17 časova je zakazana vožnja gradom preko Mosta slobode, gde će se održati performans. Vožnju organizuje BK Fruškogorac, a počinje sa Trga slobode.

"Osvojićemo Most slobode, položiti bicikle i pokušati da pokažemo da taj most nije pristupačan i da postoje problemi i prepreke u biciklističkim vezama u gradu koje treba rešavati", najavljuje Trifković.

Od 19 do 22 časa održaće se biciklistička revija, na kojoj posetioci na dvotočkašima izlažu svoj stil, sa mogućnošću da osvoje nagrade. Nakon revije, zakazana je zabava za sve posetioce.

Detalje o događaju pogledajte na Fejsbuk stranici

  • Perica

    20.09.2016 08:23
    DOKUMENTI
    Dali je potrebno da ponesem papire o svojini svog bicikla!?
  • Čučuk Stana

    19.09.2016 18:47
    Ja bih da kupim Poni bicikli, hoće li biti i prodaje?
  • dosadni biciklisti

    19.09.2016 16:00
    evo ih ponovo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti