Kupovinom u knjižari BoBo, idete na predstavu "Avgust u okrugu Osejdž" u SNP-u

Knjižara BoBo nagrađuje svoje kupce, te za kupovinu u iznosu od 1.000 dinara, poklanja kartu za predstavu "Avgust u okrugu Osejdž" Ateljea 212, koja će 2. oktobra biti izvedena u Srpskom narodnom pozorištu.

Izaberite nešto iz velikog progama knjiga, poklona, školskog pribora, igračaka, nakita i besplatno idite na čuvenu predstavu.

Knjižara se nalazi u Svetozara Miletića 45. Saznajte više o bogatoj ponudi na novom sajtu knjižare BoBo. Pogledajte asortiman knjižare i naručite preko interneta onlajn.

Zbog velike zainteresovanosti, jedna od najuzbudljivijih i najintrigantnijih drama modernog doba, remek delo "Avgust u okrugu Osejdž" u kojoj se smenjuju smeh i tuga, američkog dramskog pisca Trejsija Letsa, u izvođenju vrhunskih glumaca Ateljea 212, odigraće se ponovo 2. maja u SNP-u. Komad o manipulaciji istinom, o apokaliptičnom raspadu porodičnog klana Veston, režirala je Ljiljana Todorović, sa mnogo neočekivanih zapleta i crnog humora koji drže pažnju tokom cele predstave.

Igraju:

Vajolet Veston: Dara Džokić
Barbara Fordam: Anita Mančić
Bil Fordam: Branimir Brstina
Džin Fordam: Jelena Petrović
Ajvi Veston: Jelena Đokić
Karen Veston: Milica Mihajlović
Meti Fej Ejken: Branka Šelić
Čarli Ejken: Mladen Andejević
Mali Čarls Ejken: Dejan Dedić
Džona Monevata: Isidora Minić
Stiv Hajdebreht: Gordan Kičić
Šerif Dion Gilbo: Nenad Ćirić
Beverli Veston: Dragan Nikolić (specijаlnа pojаvа)

"Avgust u okrugu Osejdž" savremenog američkog pisca, scenariste i glumca Trejsija Letsa je drama o komplikovanim međuljudskim, ljubavnim i porodičnim odnosima, koja se odvija jednog avgusta u malom okrugu u Americi. Priča o mračnoj istoriji jedne porodice, o ženama jake volje koje je život odvojio, a porodična kriza ponovo vratila u kuću u kojoj su odrasle – donela je piscu Trejsi Letsu, pored mnogobrojnih nagrada i onu najprestižniju – Pulicerovu nagradu za 2008. godinu, a kritičari ga već porede sa Judžin O’Nilom ili Edvardom Olbijem.

Ova drama sa komičnim elementima sa velikim uspehom igra se u američkim pozorištima, kao i u Velikoj Britaniji, Izraelu, Portoriku, Australiji, Nemačkoj, Argentini, Švedskoj, Danskoj, Peruu, Španiji, na Novom Zelandu, u Holandiji, Indiji. Po ovom komadu 2013. godine snimljen je istoimeni holivudski film sa Džulijom Roberts i Meril Strip u glavnim ulogama, koji je dobio mogobrojne filmske nagrade.

Više o  remek delu čitajte u događaju OVDE.

  • Zivan

    22.09.2016 08:39
    Primer moguće saradnje knjišare i pozorišta...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.