Izložba pasa mešanaca danas na Štrandu

Izložba pasa mešanaca održaće se danas od 11 sati na Štrandu.

Na izložbi će biti birani psi u 12 kategorija, poput najčupaviji pas, elegantno popunjen pas, najstariji pas, pas koji najbolje izvodi trikove, onaj s najlepšim ušima, najglasniji pas i najneposlušniji pas.

Kako navode u Zoohigijeni, cilj izložbe je podizanje svesti građana o napuštenim psima, koji su se našli na ulici upravo zbog neodgovornih građana. Upravo ti napušteni psi, koji su udomljeni dolaze na izložbu.

Pobednici ovih kategorija ići će u finale i takmičiće se za "najprvu, najdrugu i najtreću keru Novog Sada", a jedan pas može biti prijavljen u najviše dve kategorije.

Vlasnici svoje ljubimce mogu prijaviti na broj telefona 021/64-03-220.

Ulaz je besplatan.


 

  • Da se dete poigra

    09.10.2016 14:19
    Više bih voleo da neko organizuje izložbu napuštenih pasa, lutalica.
  • Zivan

    09.10.2016 08:14
    Mnogo su lepše bile letošnje revije devojaka u kupaćim kostimima...
  • Veki

    09.10.2016 01:21
    Super
    Obavezno dolazim da vidim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti