Niko neće suvenirnicu na Keju

Suvenirnica na Keju i dalje neće služiti nameni za koju je predviđena, jer "Poslovni prostor" nije uspeo nikome da je iznajmi.

Inače, prethodnih dana građani su na Keju mogli da vide radnike kod suvenirnice koji su iz nje iznosili stvari, ali se ispostavilo da je samo kratko poslužila sa smeštaj opreme za vojnu paradu.

U "Poslovnom prostoru" za 021.rs navode da suvenirnica nije više u nadležnosti Turističke organizacije Novog Sada sa kojom je ugovor o zakupu raskinut proletos. Ona će ponovo biti ponuđena u zakup u okviru oglasa za slobodne poslovne prostore u Novom Sadu.

Podsetimo da je suvenirnica zatvorena od 2012. godine, a radila je tek godinu dana, pri čemu je u njeno opremanje uloženo 9.000 dolara u okviru projekta "Oživljavanje obale Dunava". Nosioci projekta bili su novosadska Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj (KLER) i Agencija USAID.

Suvenirnica je zatvorena uz obrazloženje da u njoj nema uslova za rad, jer je lokal obložen staklom koje se brzo zagreva leti, a hladi zimi, i nema sanitarni čvor.

  • /

    25.10.2016 14:51
    /
    @Vlada
    ciljana grupo budala za manipulacije

    moje zamerke su argmentovane.
    prebroj koliko vas je tapsalo suvenirnici a sada voze biciklove
  • gari

    25.10.2016 11:11
    a dal to cudo uopste postoji, mislim imal papire,dozvole, tesko bome jre je na mestu gde tesko moze papire imati a jos bez struje i vode kakav je to poslovni prostor, kanda je i napravljeno da bi kome bilo ustupljeno
  • Vlada

    25.10.2016 10:32
    @/

    A da se ti prisetiš vremena kad si imao primetne periode normalnog ponašanja, pre nego što te žena ostaila zbog nekog s biciklom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti