FOTO: Smeće zatrpalo ulicu blokiranu zbog radova

Stanovnici Banatića koji prolaze ulicom Omladinskog pokreta primetili su da se oko podzemnih kontejnera napravila prava mala deponija.

Od građana je 021.rs dobio i fotografije, a kako su nam ispričali, izvesno je da JKP "Čistoća" ne prazni ovaj podzemni kontejner zbog radova u ulici, ali to izgleda ne sprečava ljude iz okoline da tu i dalje odlažu smeće. Kako radovi traju već nekoliko nedelja, na gomili se pored kesa sa smećem našao i drugi otpad, a okolinom se širi smrad.

- Ne znam ko je nadležan, ali nedopustivo je da se ovako gomila smeće, znali ili ne znali građani da se ovde ne prazni kontejner zbog radova. Pogledajte samo koliko je to smeća i neko mora da reaguje - ili da "Čistoća" sve odnese ili da komunalna policija dežura pored i kažnjava one koji prave deponiju - negoduje jedna stanovnica tog dela grada.

U JKP "Čistoća" nismo dobili nikakvu informaciju o problemu sa odlaganjem smeća u ulici Omladinskog pokreta.

Podsetimo da je česta slika u Novom Sadu da, kada zbog radova u nekoj ulici prestane odnošenje otpada, građani i dalje bacaju smeće na istim mestima praveći deponije. Te deponije znaju da narastu toliko da se smrad širi i desetinama metara unaokolo. Ovaj problem se na kraju uglavnom do sada rešavao tako što kamion "Čistoće" nekako uspe da se provuče i radnici uklone smeće.

  • cistoca

    13.11.2016 12:26
    radnici na kamionu za smece
    mozeli iko bilo ko da mi objasni zasto ja moram da vezem pojas u kolima !!! a ovi radnici sto prazne kontenere mogu da vise na zadnjem delu kamijona I oni ne moraju da se vezuju pojasima po cemu je on koji visi bezbedniji od vozaca koji sedi u kabini ?!
  • dzungla

    12.11.2016 13:55
    Divljina .
  • -J-

    12.11.2016 13:46
    Sad sam prošao tamo pre 15 minuta. Sve je odnešeno i očišćeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti