Kupovinom u knjižari BoBo, idete na predstavu "Ples ludaka" u Novosadskom pozorištu

Kupovinom u knjižari BoBo, idete na predstavu "Ples ludaka" 23. novembra, u Novosadskom pozorištu.
Izaberite nešto iz velike ponude knjiga, poklona, školskog pribora, igračaka, nakita i besplatno idite na predstavu.
 
 
Knjižara se nalazi u Svetozara Miletića 45. Saznajte više o bogatoj ponudi na novom sajtu knjižare BoBo. Pogledajte asortiman knjižare i naručite preko interneta onlajn.
 
U akciji "I knjiga, i karta za pozorište", koja je u toku u novembru, svi koji kupe knjigu ili nešto iz gift programa, moći će da gledaju predstavu "Ples ludaka".
 
U pitanju je gostovanje drame na mađarskom jeziku, u izvođenju NP Subotica. Predstava ima prevod na srpski. Aba Šebešćen je izrežirao turbulentno ludačku predstavu, koja ostavlja bez daha i tera na smeh. U glavnoj ulozi je Zoltan Mezei koji je za ovo ostvarenje dobio Patakijev prsten.
 
Farsa Lava Birinskog ne čačka po površini, već prodire u najdublje slojeve društva.
 
Priča govori o jednom gradonačelniku, njegovim ljubavnim i političkim akcijama, njegovim privatnim i javnim problemima – a svaki je na granici katastrofe. Sve gore od goreg. A i revolucija se sprema, kako to već ide, sa sve molotovljevim koktelima.
 
Predstava počinje u 19 sati. 
 
  • Y

    18.11.2016 23:36
    Podržavam akciju...
    ...knjižare BoBo. Ali ne i za ovu predstavu. Pošto je dovoljno izaći na ulicu. Ili sesti u autbus za Šabac. Ili - još najbolje - gledati prenos Skupštine Srbije. Ili - ponajbolje! - slušati izjave STAND UP komičara Aleksandra Vučića.
  • Hvala lepo

    18.11.2016 23:21
    Dosta je meni ludaka i ovako.
    Ali im dobru prodaju želim, svakako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.