Kupovinom u knjižari BoBo, idete na slavljenički koncert Bilje Krstić i Orkestra "Bistrik"

Knjižara BoBo i Muzička omladina Novog Sada svakog kupca nagrađuju odlaskom na veliki slavljenički koncert Bilje Krstić i Orkestra Bistrik, koji će se održati u petak, 25. novembra u Sinagogi.
Izaberite nešto iz velikog programa knjiga, poklona, igračaka i nakita knjižare BoBo i besplatno idite na koncert, jer kupovinom u vrednosti od 800 dinara, dobijate kartu na poklon. 
 
Knjižara se nalazi u Svetozara Miletića 45. Saznajte više o bogatoj ponudi na novom sajtu knjižare BoBo
 
Bilja Krstić koncertom obeležava 40 godina postojanja na muzičkoj sceni i 15 godina rada s Orkestrom "Bistrik" – dva značajna jubileja glasa koji je stasao u solistu svetske reputacije, u vođu sopstvenog muzičkog sastava i vrhunskog interpretatora tradicionalnih zapisa – što potvrđuje podatak da je njen rad svrstan u najbolja ostvarenja world muzike.
 
Bilja Krstić je s Orkestrom "Bistrik" priredila preko 500 koncerata na najprestižnijim scenama širom sveta.
 
Njena pesma je uvek svojevrsna muzička čarolija, a koncert u Sinagogi biće kaleidoskop muzičkih žanrova koje je proučavala i izvodila tokom 40-godišnje karijere. No, isto tako će najavljeni koncert biti i ram za portret dragih prijatelja, gostiju iz Srbije i inostranstava, kao i doživljaj za posetioce i učesnike; za sve koji je prepoznaju u izvanrednim višeglasnim obradama tradicionalnih zapisa u novo-aranžiranim narodnim napevima, u filmskim i pozorišnim temama i čitanjima stranica duhovnih partitura.
 
Bilja i "Bistrik" će za svoj 15. rođendan "umiti" slavljeničko veče i najlepšim ljubavnim pesmama koje su inače sadržaj novog albuma Svod.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.