Portal 021 jedan od pet najboljih informativnih sajtova

Stručni žiri redakcije časopisa "PC Press" proglasio je portal 021 jednim od pet najboljih sajtova u Srbiji u 2016. godini u kategoriji "Vesti i informacije".

U jubilarnom 20. po redu izboru, PC Press je za najbolji među najboljima izabrao portal RTS-a, dok drugo mesto dele 021.rs, benchmark.rs, danas.rs i srpskadijaspora.info.

U obrazloženju žirija se ističe da Radiodifuzno preduzeće "021" proizvodi radio program i veoma kvalitetan sajt koji donosi vesti, servisne i druge informacije pre svega iz Novog Sada, ali i iz drugih krajeva naše zemlje i sveta. "Svidela nam se brzina reagovanja sajta, jednostavan i efektan dizajn, ali i lepeza pokrivenih tema, te kvalitetne fotografije. Moglo bi se još poraditi na pretraživanju, koje se za sada oslanja samo na Google", ističe žiri u obrazloženju nagrade.

Izbor za najboljih 50 sajtova u 10 kategorija održava se punih 20 godina. Visok kredibilitet ovog izbora, njegova popularnost i značaj, rezultat su velikog poverenja koje je redakcija PC Press-a, kao organizator i osnivač događaja, stekla u profesionalnim informatičkim krugovima.

PC Press Top 50 ima za cilj da na domaćem internet nebu pronađe, afirmiše i podrži sajtove i aplikacije koji su se u godini za nama najbolje pokazali - svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom koji se ističe. Časopis dodeljuje nagrade u dvet kategorija kategorija, dok specijalnu nagradu dodeljuje RNIDS.

Svečanost dodele priznanja biće održana u ponedeljak, 6. februara, u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

  • Vojvodjanin

    04.02.2017 17:54
    Samo napred
    Normalno je da vas kaznjavaju kad ste medju najboljima. U Srbiji se sve prasta, osim uspeha i svaka nenormalna budala (ko je rekao D J. V?) ima vise uspeha od normalnih i vrednih i postenih ljudi.
  • Stari

    04.02.2017 03:27
    Novinari koji na pravi nacin i hrabro obavljaju svoj posao.Portal vam je pregledan,praktican.Izvestavate o raznim kulturnim desavanjima u gradu,tribinama,izlozbama...odlicna stvar.Nastavite tim putem,cestitam!
  • AleksandarVojvođanin

    03.02.2017 21:56
    Čestitke!
    Vi ste za mene najbolji! I izdržite sve pritiske vlasti jer sad imate i razlog više da opravdate ukazano Vam poverenje i priznanje!
    Srećno u daljem radu i životu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti