Benefit program za bicikliste "Biciklograd" daje brojne popuste

Novosadska biciklistička inicijativa pokrenula je prvi biciklistički benefit program u Srbiji "Biciklograd".
Ideja je da na lokalnom i državnom nivou razviju saradnju sa institucijama i kompanijama i na taj način podstaknu bicikliste da kvalitetnije provode slobodno vreme.
 
"Tek smo počeli da razvijamo ovaj program i do sada smo se dogovorili da popuste daju Srpsko narodno pozorište, Gradska biblioteka, Novosadsko pozorište i prodavnice kamp, sportske i biciklističke opreme u Novom Sadu. U kontaktu smo sa turističkim agencijama, klubovima za rekreaciju i prevoznicima, jer želimo da biciklisti imaju mogućnost da slobodno vreme više provode u prirodi ili sprotskim aktivnostima. Pored toga, korisnici programa primaće obaveštenja o biciklističkim događajima, aktivnostima i zanimljivostima, uz mogućnost odjave", navode u toj inicijativi.
 
Kako bi neko ostvario popust, treba da uzme "Biciklograd" karticu, koja može biti jednogodišnja ili dvogodišnja, odnosno košta 500 ili 800 dinara. Karticu biciklisti mogu da izrade i preuzmu u Novosadskoj biciklističkoj inicijativi u Ise Bajića 6A (lokal 4) svakog radnog dana od 10 do 14 i utorkom i četvrtkom od 17 do 19 časova.
 
Deo prihoda ostvarenih prodajom kartica, Novosadska biciklistička inicijativa usmeriće ka programskim aktivnostima kao što su edukacija u saobraćaju, istraživanje, javno zagovaranje i promocija biciklizma u Novom Sadu.
  • deus ex

    07.03.2017 10:25
    /
    neverovatno mi je da odrasla i politicki zrela osoba moze da i dalje polazi od toga da u srbiji vlast funkcionise kao mali savesni pionir pod zakletvom i da je bilo kakav angazman gradjana bespotreban ili suvisan. ili da je nekome bitnije ili treba da bude bitnije nego novosadskim biciklistima da li je biciklisticka na futoskoj ispravna, da li se biciklom moze preko mosta slobode, da li ima dovoljno parkinga za bicikle, koliko se para izdvaja godisnje za biciklisticke staze i tome slicno. ako ste vi odustali od toga da pravite normalnu drzavu u kojoj gradjani kontrolisu sta se i kako radi i reaguju, srecom ima onih koji nisu.
  • /

    07.03.2017 10:16
    /
    pa kakvi ste vi to vojvodjani kada vam je potreban marketing da bi vozili bicikli

    ili kanda niste vojvodjani
  • /

    07.03.2017 09:06
    /
    pare za biciklisticke staze su dobijene davno, srbija ima obavezu da sredi i saobracajnu infrastrukturu-cak i bez inicijative

    inicijativa je pocela apelima policiji protiv ucestalih kradja da bi prosle godine izjavili .......

    svaki od ovih biciklista ipak na posao ode cetvorotockasem da ne bi znojav smrduckao iza saltera

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti