Vladimir Jelić dobio 99% glasova na izborima za predsednika GO POKS

Na izbornoj skupštini novosadske organizacije Pokreta obnove Kraljevine Srbije, koja je održana u nedelju u prostorijama stranke u Radničkoj 20, ubedljivo je pobedio Vladimir Jelić sa čak 99% dobijenih glasova.
Vladimir Jelić dobio 99% glasova na izborima za predsednika GO POKS
Foto: 021.rs

Kako je saopšteno iz ovog pokreta, glasalo se tajno, a od 963 izašlih članova na izbore, njih 954 je dalo glas Jeliću.

- Pokret obnove Kraljevine Srbije ima već sada, a imaće još jače uporište u Novom Sadu, gradu koji je najveći procvat doživeo u vreme Kraljevine Jugoslavije kada je 1929. godine postao sedište Dunavske banovine, koja je obuhvatala ne samo Vojvodinu, već i veliki deo Šumadije i podunavlja. Zgrada Banovine i mnogi drugi objekti, svedoci su tog vremena, kada su Novi Sad i njegovi građani, u kulturnom i civilizacijskom smislu bili avangarda tadašnje Jugoslavije i dobrog dela Evrope. Zalagaćemo se da Novi Sad to opet bude i da povrati slavu koju je nekada imao - rekao je Jelić.

Kao predsednik GO SPO bio je direktor Toplane, ZIG-a i Vodovoda, potom pomoćnik gradonačelnika, a sada je član Gradskog veća zadužen za obrazovanje.

POKS u Skupštini grada Novog Sada ima tri odbornika i svoju odborničku grupu. Oni su nastali kao otcepljeno krilo Srpskog pokreta obnove, a u gradskoj vlasti su od 2008. godine kao deo vladajuće koalicije, najpre stranaka okupljenih oko DS, a sada oko SNS.

  • veni vidi viči

    17.02.2020 14:00
    USTAV REPUBLIKE SRBIJE:

    Član 11

    Republika Srbija je svetovna država.
    Crkve i verske zajednice su odvojene od države.
    Nijedna religija ne može se uspostaviti kao državna ili obavezna.
  • poximista

    07.10.2017 17:35
    prohujalo sa vihorom
    naredni izbori i nema ih..proci ce kao DDD.
  • JovaNS

    05.10.2017 09:07
    Izreka
    Što bi rekli Englezi: "A pox on your house."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti