Sud ponovo presudio da je Arežina zakoniti direktor programa RTV-a

Osnovni sud u Novom Sadu poništio je rešenje Upravnog odbora Radio-televizije Vojvodine kojim je Slobodan Arežina krajem januara razrešen s mesta direktora programa i obavezao ovu medijsku kuću da ga vrati na istu funkciju u roku od osam dana.
Sud ponovo presudio da je Arežina zakoniti direktor programa RTV-a
Foto: 021.rs

Presudom koja je danas doneta poništeno je i kao nezakonito rešenje generalnog direktora RTV Miodraga Koprivice, kojim je Arežina proglašen za tehnološki višak, kao i aneks ugovora o radu kojim je Arežina premešten na mesto menadžera razvojnih projekata.

Advokat RTV-a Siniša Novković izjavio je za Cenzolovku da će odluku o žalbi doneti pokrajinski medijski servis.

Podsetimo da je krajem januara Arežina dobio otkaz na RTV-u iako ga je Apelacioni sud prethodno vratio na posao uz presudu da je "nezakonito smenjen". On je do otkaza na RTV-u radio kao drugi programski direktor, zajedno sa Sonjom Kokotović Zečević, koja je na to mesto postavljena nakon Arežine.

  • Stari

    28.05.2018 16:37
    Saglasan 100%
  • Ns

    28.05.2018 16:28
    Sudovi
    Voleo bih da nam sudije objasne da li Arežina i slični treba da budu dozivotno na funkciji ili i drugi imaju pravo na šansu
  • poreski obveznik

    28.05.2018 14:24
    i pretplatnik
    Molim sudije da eventualnu, a očiglednu, novčanu odštetu Slobodanu Arežini naplate od fizičkih lica generalnog direktora i članova Upravnog odbora RTV, a ne iz RTV pretplate ili budžeta.

    Unapred hvala ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.