Lažni radnici "Vodovoda" pokušavaju da prevare meštane Paragova, Bocki i Novog Sela

Prethodnih dana, građani koji žive na potezu Paragovo - Novo Selo, kao stanovnici naselja Bocke, dovedeni su u zabludu od strane nepoznatih lica koja se lažno predstavljaju kao radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" i nude stanovnicima pomenutih naselja izgradnju priključka na vodovodnu mrežu.
Lažni radnici "Vodovoda" pokušavaju da prevare meštane Paragova, Bocki i Novog Sela
Foto: 021.rs
"Vodovod" je saopštio da trenutno ne izvodi radove u ovim naseljima i apeluje na meštane naselja Bocke, Paragovo - Novo Selo da ne nasedaju na ovakve podvale, jer svi poslovi koje obavlja ovo preduzeće moraju biti dokumentovani. 
 
"Da bi se domaćinstvo legalno priključilo na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, neophodno je da u tom delu grada postoji legalno izgrađena mreža te da je objekat koji se priključuje legalan ili u procesu legalizacije. Nakon što građani podnesu zahtev za priključenje, sklapa se ugovor i izdaje se faktura na osnovu koje se vrši uplata", objašnjavaju u ovom javno-komunalnom preduzeću.
 
Radnici "Vodovoda i kanalizacije" nikada na terenu ne naplaćuju izgradnju priključka, te je u ovom slučaju jasno da je reč o prevari. 
 
Sve informacije u vezi sa radom ovog preduzeća, građani mogu dobiti pozivanjem Kontakt centra na broj 0800/333-021.
  • fk

    06.09.2018 17:00
    U ovoj nedodjiji malo toga nije lazno .
  • Mile

    06.09.2018 11:47
    Možda su ljudi krenuli u predizbornu kampanju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

FOTO: Ovako će izgledati crkva kod Štranda

To što ni regulacioni plan nije usvojen, ni zemljište prodato Srpskoj pravoslavnoj crkvi ne sprečava krugove bliske Eparhiji bačkoj da dele fotografije projekta crkve kod okretnice Štranda.