Zamenjena jedna oštećena mreža na teniskim terenima, drugu podupiru letve

Samo nedelju dana nakon što je zamenjena oštećena mreža na jednom od teniskih terena "Monika Seleš", druga je postala gotovo potpuno neupotrebljiva.
Zamenjena jedna oštećena mreža na teniskim terenima, drugu podupiru letve
Foto: 021.rs
Mrežu koja je bila oštećena, ali ne toliko kao ona koja je zamenjena, sada podupiru letve i grane. 
 
Kako za 021 kaže Novosađanin koji nam se javio zbog ovog problema, zameniti jednu mrežu koja je skroz raspadnuta, a drugu koja se "jedva drži" ostaviti nije imalo smisla.
 
"Da nije žalosno bilo bi smešno. Bilo je vrlo očigledno da samo par dana deli i drugu mrežu od iste sudbine. Kada su već bili tu, zašto nisu mogli zameniti i ovu", pita se Dejan.
 
I obručevi na koševima na terenima kod Žeželjevog mosta su više od mesec dana polomljeni.
 
Kako su za 021 prethodno rekli u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, u rešavanje svih problema na sportskim terenima i teretanama na otvorenom trebalo je da se krene krajem jula, početkom avgusta. Međutim, rezultati su jedino donekle vidlljivi na terenima "Monika Seleš", gde je pored zamenjene mreže popravljeno nekoliko reflektora.
 
Ovoga puta iz nadležne gradske uprave kažu za 021 da su upoznati sa tim da je došlo do oštećenja druge mreže na teniskim terenima. "Uvidom u stanje na terenu utvrđeno je da je pukla sajla koja drži mrežu i, u skladu sa tim, dat je nalog izvođaču, JKP "Lisje", da se sagleda mogućnost popravke, odnosno zamene oštećene sajle", navode u Upravi. 
 
Kako kažu, ukoliko ne bude bilo moguće sanirati problem na ovaj način, biće poručena, a zatim i montirana nova mreža.
 
"Što se tiče košarkaškog terena na Beogradskom keju, dat je nalog da se zamene obručevi na koševima i očekujemo da će to biti obavljeno u najskorije vreme", poručuju iz Uprave.
  • Kaćanka

    16.09.2018 20:11
    Kad bi se kaznili oni koji kidaju, lome, cepaju i urlaju...trajalo bi to....ovako od nasih novaca
    jedni kupe par koseva, par mreža...potrose malo a ostalo pokradu, drugi besni zbog toga pokidaju i to malo i tako u krug...sve bih ja to po kratkom postupku...u buvaru ili u drustveno koristan rad...i jedne i druge...začas bi se neki put asvaltirao!!
  • Djura

    14.09.2018 19:17
    @Milo
    Hajde sto su polomljeni, nego sto to tako stoji vec mesecima. To je veci problem. Pritom znam tacno da su pre 4-5 godina poslednji put tamo popravljali obruce i to nakon 4 meseca cimanja, jedva su se nakanili! Koliko znam, sada placamo privatnu firmu za te stvari sto je jos gora opcija jer dajemo pojedincu pare koji ne radi nista.
  • Piško

    14.09.2018 18:01
    ...
    Narod nije civilizacijski dostigao nivo upotrebe zajedničke imovine. Ne graditi im ništa, nego samo boćanje sa hercegovcima pa da te vidim da slomiš gvozdenu kuglu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti