Spens ipak "pronašao" termin za Balaševićev koncert

Poslanica u Skupštini Vojvodine sa liste DS-a i rediteljka Jelena Beba Balašević, ćerka Đorđa Balaševića, saopštila je da tradicionalni Balaševićev koncert najverovatnije neće biti održan 19. januara, na Bogojavljensku noć, jer su od Spensa dobili odgovor da su svi termini zauzeti, a potom je objavila da je ta odluka promenjena.
Spens ipak "pronašao" termin za Balaševićev koncert
Foto: 021.rs
"Dragi Novosađani, i ostali koji pitate da li će tradicionalno 19. januara biti koncert na Spensu. Naše Bogojavljensko praznikovanje, kako stvari stoje, neće se desiti sledeće godine. Dobili smo odgovor od Spensa da su baš ti termini zauzeti i unapred rezerisani", navela je prvobitno Beba Balašević na Tviteru.
 
Kasnije je na istoj društvenoj mreži objavila da je odluka promenjena i da će koncerta verovatno ipak biti. 
 
Đorđe Balašević i njegova porodica bili su više puta na udaru tabloida, zbog njegovih kritika na račun aktuelne vlasti u Srbiji, podseća Beta.
  • ???

    03.11.2018 00:39
    Hmmm...
    Kaćanka, ne znaš da je bilo besplatnih Đoletovih koncerata ? Da te interesuje, znala bi. A možda i ne bi. Informiši se, pa komentariši i kritikuj.
  • novosađan

    02.11.2018 11:41
    žalopojka

    Novi Sad je još jednom pokazao da je obična palanka čiji čelnici slepo slušaju direktive svojih
    političkih mentora iz Beograda. Ovo kažem kao rođeni novosađan jer ne mogu više da ćutim
    kada se za Novi Sad kaže da je "srpska Atina" ili evropska prestonica kulture 2021. Šta je ovde
    ostalo od kulture?! Odgovor je ništa!!! Ovde se nekultura zove kulturom a cenzura slobodom!!!
    Šta još treba da se desi da izađete na ulice i usprotivite se tome !!!???
  • Sale NS

    02.11.2018 09:05
    Samo malo...
    .. da prokomentarišem nekoliko komentara: koncert-DA, u svako doba-DA, direktor-FUJ, karakter-loš, režija-NULA, muzika-ONAKO, TEKSTOVI-VRH, želja "podrške" za prisustvo u vlasti i javnosti-DECENIJSKA, !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.