FOTO: Podzemni prolaz potpuno zatvoren do 15. decembra zbog radova

Podzemni prolaz kod Bazara zatvoren je do 15. decembra zbog radova.
FOTO: Podzemni prolaz potpuno zatvoren do 15. decembra zbog radova
Foto: 021.rs

Građane je zatvaranje jedinog novosadskog podzemnog prolaza iznenadilo, jer Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove o tome nije davala nikakvo saopštenje, što je već uobičajena praksa u poslednjih nekoliko godina.

Na sva tri ulaza u podzemni prolaz stoji obaveštenje da će zbog redovnog održavanja i ispitivanja instalacija prolaz biti zatvoren do 15. decembra i da se pešaci usmeravaju na najbliže pešačke prelaze.

Koliko je poznato, ovo je prvo potpuno zatvaranje podzemnog prolaza u 30 godina njegovog postojanja, s tim da je redovno bio otvoren i za vreme NATO bombardovanja 1999. godine.

Ovaj podzemni prolaz je sagrađen polovinom 80-tih godina prošlog veka kako bi za vreme ratova bilo javno sklonište, dok u mirnodopskom periodu služi kao pešački prolaz sa većim brojem lokala.

  • Pupin

    28.11.2018 20:39
    Jos jedna promenada
  • Светозар милетић

    28.11.2018 15:30
    @ bananarama, да ли је неко од Вас господо можда писао или се обратио инспекцији поводом тога или само бацате дрвље и камење по сопственим тастатурама ?! Уколико се више нас не обрати институцијама поводом истог проблема неће се проблеми ни решити
    komunalna.policija@inspekcija.novisad.rs
    nacelnik@inspekcija.novisad.rs
    vladimir.delic@inspekcija.novisad.rs
  • @bananarama

    28.11.2018 07:41
    A osim što su nepotrebni toliki kiosci, takodje su i odvratni. Užasno naružuju ulice i trgove, zajedno sa onim odvratnim velikim trouglastim površinama za reklame koje nekontrolisano niču na raskrsnicama i platoima. Grad je postao jedna velika selendrača gde najveći prostaci imaju najviše para i veza da podmažu gde treba za svoje primitivne biznis ideje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti