Fordovi automobili do 1. marta po posebnim cenama

Zbog povećanog interesovanja, prodajna kampanja Fordomanija produžena je do kraja februara.
Fordovi automobili do 1. marta  po posebnim cenama
Foto: 021.rs

U proteklih mesec dana, u još uvek aktuelnom ciklusu prodajne kampanje Fordomanija, potencijalni kupci pokazali su veliko interesovanje za Fordovim automobilima i lakim komercijalnim vozilima s cenama osetno povoljnijim od redovnih, pa je ovlašćeni uvoznik i prodavac, Grand Motors, u saradnji s principalom, uspeo da obezbedi dodatne količine vozila koja će biti ponuđena u narednih petnaestak dana, od 16. februara do 1. marta.

Na taj način će biti omogućeno da i potencijalni kupci, koji su u proteklih desetak dana započeli s finansijskim formalnostima (kreditnim i drugim aranžmanima), realizuju svoju nameru da postanu vlasnici novog Fordovog vozila.

Kao i u ranijim istoimenim kampanjama, najtraženiji model u ovogodišnjoj Fordomaniji je Ford Fiesta, čije su pojedine verzije jeftinije i do 2.800 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Među modelima s primamljivim popustom, čak i do 3.200 evra, trenutno je i bogato opremljena porodično-poslovna limuzina Ford Mondeo.

U prvom delu ovogodišnje Fordomanije najveći broj kupaca je bio iz Beograda i bliže okoline, ali su u Grand Motorsu vrlo zadovoljni i prodajom u drugim delovima Srbije, posebno u onim gradovima u kojima ovlašćeni uvoznik ima svoje ili ugovorne prodajno-servisne centre. Podsećanja radi, dnevnu ponudu vozila raspoloživih u kampanji Fordomanija, potencijalni kupci mogu da prate na sajtu www.ford.rs. Tamo se mogu pronaći i vozila s dodatnim popustima koji važe samo 48 sati.

Za više informacija možete kontaktirati prodajno-servisni centar u Novom Sadu na telefon 021/6302-777, ili otići lično na adresu Bulevar Vojvode Stepe 50.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti