Informatika poslala opomene građanima za neizmirena dugovanja

Građani koji duguju Informatici, a kojima su prošle nedelje stigle opomene, imaju rok do 29. marta da izmire dugovanja, dok je za pravna lica rok 8. april.
Informatika poslala opomene građanima za neizmirena dugovanja
Foto: 021.rs
Kako je saopštilo ovo preduzeće, opomene koje su dobili građani odnose se na neizmirene obaveze za period april - novembar 2018. godine.
 
Pravna lica su opomenuta za dug za period april 2016. - novembar 2018. godine.
 
Korisnici koji imaju zaključen sporazum o isplati duga na rate, ukoliko isti poštuju biće izuzeti iz postupka prinudne naplate.
  • IZNOGUD

    27.03.2019 09:43
    Ko nije plaćao može da plati sada i to bez kamate . To je povoljnost. Ko ne želi da plaća na vreme svoje obaveze može da se seli negde u šumu da živi....bez informatike,elektrovojvodine, vodovoda i naravno poreza na imovinu....
  • Run, Marko, Run

    26.03.2019 21:20
    @pažnja: Informatika vec godinama salje opomene na 6 meseci, tako da je nemoguce da dug zastari
  • parking servis novi

    26.03.2019 19:40
    jkp parking servis
    parking servis pa informatika najgora preduzeca za gradane novog sada

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.