Lekar: Zdravlje direktorke Kanala 9 može biti ugroženo

Zdravlje direktorke novosadskog TV Kanala 9 Maje Pavlović, koja već deset dana štrajkuje glađu može biti ugroženo, navodi njen lekar Miroslav Ilić.
Lekar: Zdravlje direktorke Kanala 9 može biti ugroženo
Foto: 021.rs
"Pregledom pacijentkinje, video sam da je u dehidriranom stanju. Ona je izgubila na telesnoj težini sedam, osam kilograma. U narednih nekoliko dana predočio sam joj moguća događanja - pojava senzacija u centralnom nervnom sistemu, određeni poremećaji sa lučenjem vode i bubrega. Nadam se da do toga neće doći", rekao je doktor Miroslav Ilić.  
 
Kako navodi Pavlović, štrajk glađu neće prekidati dok se ne reše nagomilani problemi, koji ne muče samo TV Kanal 9, već i sve ostale lokalne i regionalne elektronske medije u Srbiji. 
 
Ona već deset dana štrajkuje glađu zbog nagomilanih problema koji su nastali nečinjenjem državnih i pravosudnih organa, iako je poslala i zvaničnu inicijativu za sastanak sa predsednicom Vlade Anom Brnabić i predsednicom Ustavnog suda Vesnom Ilić Prelić, do danas nije dobila nikakav odgovor.
  • Logi

    24.04.2019 23:03
    gradacija odjeka
    Zašto je njen štrajk manje bitan?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti