VIDEO, FOTO: Klupe za Liliputance na Limanu III

Na Limanu III stanovnici su primetili da klupe, koje su decenijama koristili, od pre nekoliko dana, nakon rekonstrukcije pešačkih staza, kako kažu, služe za Liliputance.
VIDEO, FOTO: Klupe za Liliputance na Limanu III
Foto: 021.rs

Kako se reporter 021.rs uverio, u stambenom bloku Narodnog fronta, Podgoričke, Cara Lazara i Šekspirove, prilikom izvođenja radova na parternom uređenju, klupe su ostale na istim mestima kao i pre, a ispod i oko njih nasut je sloj šljunka i postavljene behaton ploče, tako da su klupe sada ukopane i toliko niske da na njih samo malo dete može normalno da sedne.

Podsetimo da smo još 21. avgusta zabeležili da radnici na staru podlogu na stazama nasipaju slojeve sitnog kamena i postavljaju nove betonske ploče (behaton).

  

Kako je ovaj kraj uređen, pogledajte u videu koji je napravljen danas, 13. septembra.

O tome kako su izgledali radovi 21. avgusta možete da pogledate u sledećem video snimku.

Takođe, u vesti (klikni na link) o radovima možete da vidite još fotografija od pre nekoliko nedelja.

 
 Sadašnje stanje

Za sada iz Gradske uprave nismo mogli da dobijemo pojašnjenje. Pre nekoliko nedelja iz Grada su nam saopštili da rekonstrukciju partera radi JKP "Put" u sklopu Programa održavanja putne privrede. Mada je Grad naveo JKP "Put", reporter 021.rs je i pre nekoliko nedelja i danas zatekao radnike i vozila sa oznakama firme MN Loznica.

  • Spajdermen

    19.09.2019 07:23
    Etooo
    Eno ih podizu klupe!
  • Novosadjanin

    19.09.2019 02:44
    /
    Park je djene djene sredjen iako nije gotov. Meni vise lici na to sto su okolo park city naftagas itd a bilo je prilicno sablasno... Zaista sam sedeo na klupama, i jeste nezgodno, mislis ma ok i malo da posedis, ali nije jednostavno fiziološki polozaj i ne moze coveku da bude prijatno. Ili treba da ih podignu ili neka ih sruse pa neka stave nove, to im je jos jedan tender, ljude nece boleti ledja kad ih boli glava od svega
  • dežavu

    18.09.2019 12:02
    dežavu
    A kako će bake i deke da čučnu da bi seli?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti