Globo - rasveta po meri 21. veka

Vrhunski austrijski brend dekorativne rasvete "Globo" nudi čak 14.000 proizvoda domaćim kupcima, uz to i vrhunski kvalitet i uslugu.
Na uglu ulica Partizanske i Radoja Domanovića noću velelepno svetli jedna zgodna dvospratna staklena zgrada. Izgleda kao million dollar baby, pomalo kao svemirski brod, na trenutke kao Barbikina kuća - ali kad je žurka. Kad se gleda iz vazduha blista kao centar grada jer samo centar može tako bogato da svetli. Kad čovek kroči u nju - ima utisak da zna kako se osećala Alisa u zemlji čuda...
 
Stanar ove kuće zove se Globo - vodeći svetski trgovac dekorativnom rasvetom. Nastao je u Austriji 1998. godine u selu Sveti Peter nadomak slovenačko-austrijske granice.
 
 
U našu zemlju došao je 2003. godine i od tada ne prestaje da oduševljava stručnjake za uređenje životnog prostora, ali i sve one koji su zaluđeni kulturom življenja i svetlom kao vrhunskim detaljem uređenja.
 
I nije to samo neshvatljivo veliki izbor rasvete - a onaj ko uđe u radnju ne napušta je tako lako - već i kvalitet svakog ponuđenog artikla i gotovo poetska estetika svetlosnog parka koja se ogleda u dizajnu i izboru materijala. Zbog svega toga slobodno se može reći da je Globo pravi trendseter rasvete na svetskom planu.
 
Malo ljudi zapravo zna da je skoro sve što se vidi po raznim radnjama koje prodaju rasvetu u Srbiji nabavljeno upravo u Globu. Svi svetlosni detalji koji nas prate tokom celog dana, u raznim situacijama, u radu, dokolici, pri odmaranju, u radnoj, spavaćoj, dečjoj sobi, u dvorištu, bašti, na balkonu... Svi oni imaju Globov potpis.
 
 
Da se izabere najbolje iz te bogate ponude pomaže Globov tim, izuzetno informisan, ljubazan i spreman da obavesti kupca o svim detaljima proizvoda - bilo u radnji, katalozima ili na sajtu www.globo-lighting.rs.
 
Sam sajt nudi korisne i kompleksne detalje o svim proizvodima, sa odličnim i autentičnim fotografijama. Način na koji prodavci komuniciraju sa kupcima mogla bi da bude jedinica mere ljubaznosti i poslovnosti.
 
Sve to zajedno preporučuje Globo za jedinstvenu novosadsku adresu na mapi uređenja eksterijera i enterijera.
 
Judit Beker, generalna menadžerka za Srbiju, kaže da su svi Globovi proizvodi zbog svog kvaliteta prepoznatljivi u celom svetu. U radnji u Novom Sadu trenutno je blizu 5.000 svetlosnih komada, a kupcu je dostupno čak 14.000 predmeta.  Svi oni mogu se videti i kupiti i na online prodaji.
 
Ukoliko se kupac odluči za rasvetu iz kataloga, ona iz centralnog magacina u Austriji stiže u roku od sedam dana. Pored austrijskog šouruma, Globo svoje prodajne salone ima i u Nemačkoj, Slovačkoj i Kini. Poslovno ozbiljno referentna činjenica je da ova firma godišnje na tržištu prikaže čak 1.000 novih artikala.  
 
 
U paleti proizvoda koji se mogu naći u Globu je nesaglediv izbor sijalica, svih veličina, oblika, boja, sa različitim bojama svetlosti, voltažom, dizajnom....
 
Tu je sve za unutrašnju i spoljašnju rasvetu, raskošan izbor inovativne led rasvete, plafonjere (neke od njih imaju ugrađen radio), reflektori, vislice, lusteri, stone lampe, zidne lampe, (iz nekih svira i muzika), rasveta za bazene, akvarijume, novogodišnja rasveta, ventilatori (koji bi trebalo da zamene za zdravlje štetne klime, kažu stručnjaci), tu je i program tzv. tradicionalne rasvete, pa solarne lampe, dekorativne svetiljke...
 
Između svega toga, u prizemlju i na oba sprata ove radnje, ušuškalo se i nešto zanimljivog dekorativnog programa (fontane za poslovne prostore na primer) i nameštaja (od ratana na primer, sa pačvork dizajnom), izuzetni primerci ogledala i zidnih satova... 
 
 
Ukratko, Globo je mesto na kojem se mogu rešiti svi “svetlosni problemi” jedne porodice ili firme, bilo enterijerni ili eksterijerni. Na jednom mestu.
 
Odlična prilika da se još jednom obiđe ova “svetlosna adresa” je 18. oktobar, kada Globo najavljuje Dan otvorenih vrata. 
 
U toku osmočasovne akcije - od 12 do 20 sati - sve u radnji biće sa 15 odsto popusta.
 
Ako po istočnjačkoj mudrosti mir leži u središtu svetlosti koja gori, središte svetlosti je Globo.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti