Đorđe Balašević imao infarkt, oporavlja se na Institutu u Kamenici

Novosadski kantautor Đorđe Balašević otkazao je predstojeći koncert u Kragujevcu iz zdravstvenih razloga.
Đorđe Balašević imao infarkt, oporavlja se na Institutu u Kamenici
Foto: 021.rs
U zvaničnom saopštenju menadžmenta Đorđa Balaševića, produkcijske kuće "Balbelo", nije objavljeno koji su zdravstveni razlozi u pitanju. 
 
"Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje. Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda. Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a sumnjamo da ćete mu vi to ikad tražiti. Za koji dan će biti sve sasvim okej, pa nastavljamo. Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo", navodi se u saopštenju.
 
Iz Long play-a, koji je jedan od organizatora koncerta, mole poštovaoce popularnog kantautora za još malo strpljenja i da sačuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum koncerta u Kragujevcu. Ko želi može da vrati ulaznicu na mestu gde je kupljena od ponedeljka 18. novembra.
 
Mediji prenose da je razlog otkazivanja koncerta infarkt. Kako je objavio Blic, Balašević se nalazi na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi. Navode da se oseća dobro i da će uskoro biti pušten kući.
  • n

    19.11.2019 12:44
    legenda
    Sve NAJBOLJE Vojvodjanskoj legendi
  • Janica

    18.11.2019 17:11
    Hitro nas ozdravi in pridi najpre v Slivenijo
  • Novosađanin

    18.11.2019 10:54
    Hoću još mnogo tvojih novih pesama i knjiga na ovo tmurno vreme, dođu kao sedativ...
    Završi ovaj remont pa te čekamo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti