Plakati nalik naslovnicama NIN-a izlepljeni po Novom Sadu

U širem centru Novog Sada na drveću su danas izlepljeni plakati koji predstavljaju montiranu naslovnicu nedeljnika NIN, na kojoj je naslov "Zvezdanu Jovanoviću svečano uručena NIN-ova nagrada".
Na naslovnici se nalazi velika fotografija bivšeg komadanta Jedinice za specijalne operacije Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića, kao i mala na kojoj je prikazana foto montaža kako glavni i odgovrni urednik NIN-a Milan Ćulibrk uručuje tu nagradu.
 
Na obodu plakata piše "Ova slika je fotomontaža i služi kao parodija na stvaran život".
 
Plakati su primećeni na više lokacija u gradu. 
  • Limanac

    07.12.2019 09:35
    @DolmaPaorLiMen
    Alo bote, tri u jedan, opet “radiš” na sajtu?
  • Bili Kid

    05.12.2019 20:53
    Vucicu sa ovim se samo brukas i sramotis! Ako mislis da je CEO NAROD zaboravio 90te i tvoju ulogu i ulogu Zvezdana Jovanovica GRDNO SE VARAS! ISTORIJU NE MOZES DA IZBRISES!!!
    Zvezdan Jovanovic je bio deo crvenih beretki a njegov neposredni sef je bio Jovica Stanisic i Franko Simatovic odnosno DB (BIA). Jovica je odlucivao gde ce Zvezdan da ratuje i sa kim. Isto tako treba se setiti da je Seniorska ekipa SNS-a tadasnjih radikala sa Seseljem na celu takodje imala sefa u vidu DB-a i Jovice. Treba se setiti da ste bili Megafon DB-a i direktno radili za njih. Treba se setiti da je SRS osnovala Drzavna Bezbednost Srbije i da su svi oni (Seselj, Toma, Vucic, Maja,...) bili pod komandom Jovice. Oni su bili instrument za manipulisanje srpskog naroda, kao sto je i Zvezdan bio instrument za ratovanje u Bosni i Hrvatskoj! Ovom propagandom pljujes Vucicu direktno sebe!!!
  • Miloš

    05.12.2019 16:30
    Šteta para!
    Zašto se ne oglase pametnjakovići koji su smislili, naručili i izlepili ovu lakrdiju? Šteta tolikih para!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti