Novo dekorativno osvetljenje Gradske kuće

Gradska uprava je raspisala tender za izradu projekta novog dekorativnog osvetljenja Gradske kuće.
Novo dekorativno osvetljenje Gradske kuće
Foto: 021.rs

Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, u koju je 021.rs imao uvid, dekorativna rasveta koja trenutno sadrži reflektore sa metal-halogenim izvorom svetlosti se menja sa modernim energetski efikasnim led izvorima svetla.

Novom rasvetom treba da se omogući promena boje prednje fasade za razne manifestacije. Od ponuđača se traži da prilikom projektovanja sarađuje sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture jer je Gradska kuća zaštićeni spomenik.

Vrednost javne nabavke projekta nove dekorativne rasvete je procenjena na više od 800.000 dinara, a za sada nije poznato koliko bi mogla da košta nova rasveta.

 

  • Uzrok i posledica

    17.12.2019 09:39
    Ne vredi kuknjava. Jedino rešenje je da se građani organizuju, te uporno i argumentovano zahtevaju svoja prava, godinama ako treba, dok vlast ne shvati da ima dostojnu kontrolu. Svako se širi koliko može, to radi i trenutna vlast, jer joj mlitavi građani to omogućavaju. Ostaje nam da kao država i društvo sazrimo, za opšte dobro, ili da tavorimo kao do sada. Podrška komentatoru Drvored.
  • bjoodio

    17.12.2019 08:39
    kada ce biti raspisan tender za izgradnju narodnih kuhinja i prihvatilista ?
  • Bili Kid

    16.12.2019 22:50
    Cirkusa, svetiljki, skandala, celokupni pozorisni repertoar i scenografija kako ovce-izmanipulisani robovi-narod ne bi video svoj jadan i bedan zivot i da to ne postane razlog bunta otpora i protesta. Jadno i bedno, strasno je u kakvom smo celokupnom rasulu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti