Suđenje za trostruko ubistvo na Telepu počinje 25. marta

Suđenje Goranu Jankoviću (37) optuženom za trostruko ubistvo na Telepu počeće 25. marta, odlučeno je danas na ročištu u Višem sudu.
Suđenje za trostruko ubistvo na Telepu počinje 25. marta
Foto: 021.rs

Viši sud je saopštio da su na pripremnom ročištu zatvorenom za javnost izneti dokazni predlozi o kojima je sud odlučivao i odredio termin suđenja.

Podsetimo da je Janković optužen da je 24. maja prošle godine, u kući u Ulici Petefi Šandora 156b, ubio suprugu Mirjanu (32) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, dok su u kući bili njegovi sinovi od 10 i tri godine. Za delo za koje je optužen zaprećena je kazna zatvora od 10 do 40 godina.

On je tog jutra došao do kuće Mirjaninih roditelja, uprkos zabrani prilaska i komuniciranja, koja je doneta jer ga je supruga prijavila za nasilje u porodici 11. maja.

Uhapšen je nakon trodnevne potrage, u čamcu na Ribarcu. Posle hapšenja, kako se moglo čuti nezvanično, u policiji je priznao delo i inspektorima ispričao šta je uradio.

  • Čerčil

    07.02.2020 08:05
    Pa šta je ovo ljudi moji
    Čitam i ne verujem, ubije tri čoveka u njihovoj kući i prete mu sa 3 god po čoveku. Izgleda da bi više bio osuđen neko od ovo troje da se odbranio
  • Jelena

    06.02.2020 14:18
    Samo 10godina?
    Za trostruko svirepo ubistvo zaprećeno od 10god? Još neka mu dodaju neuračunljivost kao olakšavajuću pa osude na 7-8god i eto njega za 5 napolju zbog lepog vladanja ili kolektivne amnestije.
    Užas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika