021 pita, stručnjaci odgovaraju - sve o epidemiji i gripu u Vojvodini

Deca ne idu u vrtiće i škole zbog mera koje su na snazi usled epidemije gripa, a roditelji ne znaju kome da ostave mališane.
021 pita, stručnjaci odgovaraju - sve o epidemiji i gripu u Vojvodini
Foto: Pixabay
Virus gripa pokazao se kao naš najveći zdravstveni problem u Vojvodini, a zbog velikog broja pitanja i nedoumica u vezi sa gripom, epidemijom, savetima i ostalim informacijama, popričali smo sa našim stručnjacima. 
 
Za 021 govore epidemiolog i načelnik centra za kontrolu i prevenciju bolesti Instituta za javno zdravlje Vojvodine dr Mioljub Ristić, načelnica službe opšte medicine Doma zdravlja "Novi Sad" dr Mirjana Kolundžić i načelnica službe zdravstvene zaštite dece u domu zdravlja dr Vesna Vuleković.
 
 
  • Lalosh

    13.02.2020 22:46
    @Svetozar Miletic
    Nije drzava kriva sto nemas kud s decom. Epidemija je epidemija i mi smo krivi sto smo tu gde jesmo. Najbolje da se zaraze sire jos vise jer ti nemas gde s decom?!
  • Rajko

    13.02.2020 19:33
    Ja mislim da je to Doktorica Kolundzic najbolje objasnila.
  • Ana

    13.02.2020 16:59
    Sad će klinci preneti virus bakama i dekama kod kojih su ostavljena...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti