Spens nudi mesta za panoe

Sa Spensa pozivaju maturante da iskoriste prostore tog centra za postavljanje svojih maturantskih panoa.

Sa Spensa pozivaju maturante da iskoriste prostore tog centra za postavljanje svojih maturantskih panoa.

Pozivaju sve zainteresovane da ih kontaktiraju kako bi odabrali najbolje mesto za njihov pano. Prostor za panoe se nudi bez nadoknade.

Iz ovog centra podsećaju da će se maturanti i ove godine na platou Spensa okupiti pre nego što organizovano odu na Trg slobode na Maturantsku paradu ,"Ples sa Evropom" , 19. i 20. maja.

Telefon za kontakt je 4882 – 230, e-mail: marketing@spens.rs ili na fejsbuku – grupa SPENS.

  • Danilo

    29.04.2011 05:49
    Politika!!!!
    U ovom tekstu je rec iskljucivo o maturantima i njihovim panoima, katastrofa je sto su pre svega svojom bahatim ponasanjem zakupci iz centra izbacili panoe maturanata, a ovaj gest kako ste ga nazvali "Vatrogasca" ja u potpunosti podrzavam. Bravo Vatrogasac koliko toliko si ublazio vatru.
  • 28.04.2011 16:33
    @Novosadjanka
    U pravu ste. Data je otpremnina, a potom su zaposleni Delicevi i Dumnicevi prijatelji.
  • joca

    28.04.2011 13:36
    gori vatra...
    Ma vazi panoi, nego pali Zile sa direktorskog mesta gasi pozar na drugom radnom mestu ne moras bas sa direktorskog mesta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti