U Kliničkom centru Vojvodine 13 obolelih od virusa korona

Trinaest obolelih od virusa korona nalazi se trenutno na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine, dok nijedan pacijent nije na respiratoru.
U Kliničkom centru Vojvodine 13 obolelih od virusa korona
Foto: Marija Erdelji
Ovo je jedan pacijent više u KCV-u u odnosu na poslednji izveštaj u petak, 22. maja.
 
U Dečijoj bolnici više nema nijednog deteta, isto kao što je bio slučaj i u petak. 
 
Na Novosadskom sajmu je 11 lakše obolelih, što je jedna osoba manje u odnosu na poslednje podatke objavljene u subotu, 23. maja, kada ih je bilo 12.
 
Kovid odeljenje u Opštoj bolnici u Pančevu je zatvoreno, odnosno više nema nijednog pacijenta koji je oboleo od virusa korona.
 
U Banji "Junaković" kod Apatina, gde su smešteni zdravstveni radnici, policajci i vojnici oboleli od virusa korona, hospitalizovano je osmoro, što je dvoje više nego u petak.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti