"Stan" obnavlja vozni park za 10 miliona dinara

Javno komunalno preduzeće "Stan" nabaviće pet novih putničkih vozila i još pet teretnih pik-apova.
"Stan" obnavlja vozni park za 10 miliona dinara
Foto: 021.rs
Preduzeće je raspisalo javnu nabavku za kupovinu pet putničkih automobila. Kako se može videti u dokumentaciji, procenjena vrednost ove javne nabavke je 5,5 miliona dinara, odnosno 1,1 milion po automobilu. Ovo se finansira iz budžeta Grada kao investiciona aktivnost.
 
"Stan" traži automobil bele boje sa kosim zadnjim delom, sa pet vrata i pet brzina, snage motora do 45 kw. Takođe, traže da godina proizvodnje automobila bude 2020. i da motor bude Euro 6. Preduzeće namerava da kupi benzinca, sa zapreminom motora do 1.000 cm3. 
 
Rok isporuke je 150 dana od dana potpisivanja ugovora. Garantni rok četiri godine ili minimum 120.000 pređenih kilometara.
 
Osim putničkih vozila, preduzeće ove godine ima na raspolaganju sredstva iz budžeta i za kupovinu pet servisnih vozila, odnosno pik-apova. Za ovu nabavku je izdvojeno pet miliona dinara. I u ovom slučaju traže se najnovija vozila, sličnih karakteristika kao i putnički automobili.
  • Detelina

    13.08.2020 15:31
    JKP Gajba forever
  • Dr. Beljanski

    28.05.2020 08:57
    Limanac
    Jkp" Stan" postoji 54 godine i dalje imaju naj bolju mehanizaciju, kadar i sve ono što firma treba da ima.... Neka im je sa srećom i ovo što dobijaju. Nismo ih zaboravili 99' godine kad su bili uz nas dok su bombe padale i sanirali sa nama nastalu štetu. 25 godina su sa nama i kada nisu dobijali plate i kad su nas obletali svu privatnici...Ja sam lično zadovoljan sa njima.
  • ?

    26.05.2020 23:07
    To postoji?
    Stan nije ugašena firma?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti