Veći deo Novog Sada i Fabrika vode na kratko ostali bez struje

Veći deo Novog Sada, uključujući i Fabriku vode, na nekoliko minuta je ostao bez električne energije.
Veći deo Novog Sada i Fabrika vode na kratko ostali bez struje
Foto: 021.rs
Kako navode u "Vodovodu i kanalizaciji", došlo je do prekida u isporuci vode u celoj distributivnoj mreži. 
 
"Kako je sistem automatskog prekopčavanja napajanja Fabrike vode aktiviran, stabilizaciju u vodosnabdevanju očekujemo u narednih sat i po vremena", navode u "Vodovodu i kanlizaciji".
  • Insajder

    02.06.2020 20:55
    Kvarovi
    Kvarovi su normalna pojava u svakom segmentu industrije pa i u energetici. Kada se nešto dešava često onda treba nešto uraditi po tom pitanju. Trafostanica na kojoj je došlo do kvara je napravljena daleke 1967 godine i odavno je zrela za rekonstrukciju. Para nema jer je od 2015 nestala Elektrovojvodina a time i pare za održavanje. Ovakve stvari će se dešavati sve češće i češće jer se malo ulaže u sistem. Za sada funkcioniše zahvaljujući malom broju ljudi koji i dalje radi (ne i zaposlenim) u bivšoj EV.
  • Kvantitet

    02.06.2020 15:06
    Važno je da se grad povećava. Da li lepo živimo ovde ili ne, manje je važno.
  • NixonNS

    02.06.2020 14:43
    Dizel agregat
    Da li je moguće da nova fabrika vode, koja je puštena u rad pre par godina, čim nestane struje ne može da radi. Da li postoje dizel agregati u sklopu fabrike vode, koji treba da se uključe čim nestane struje ?! Da li je moguće da ih nema ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti