FOTO, VIDEO: Počela prodaja stanova po promo cenama u kompleksu "Park Novi Residence"

Novosadsko građevinsko preduzeće "Inobačka" otvorilo je mogućnost ranih rezervacija nekretnina u stambeno-poslovnom kompleksu "Park Novi Residence".
FOTO, VIDEO: Počela prodaja stanova po promo cenama u kompleksu "Park Novi Residence"
Foto: 021 (promo - Inobačka)

Stanovi se trenutno prodaju po promotivnim cenama jer je gradnja tek počela. Interesovanje je veliko, s obzirom da se kompleks gradi na ekskluzivnoj lokaciji na Novom naselju, na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Evrope i ima odličnu povezanost sa svim delovima grada.

Stanovi su svih struktura, izuzetno funkcionalnog rasporeda i sa maksimalno iskorišćenim prostorom. Posebno su traženi premijum stanovi na poslednjoj etaži (sedmom spratu), odnosno petosobni penthausi sa prostranim terasama i pogledom na gradski park i Frušku goru - vidi OVDE.

Za one koji razmišljaju o kupovini stana, dodatna pogodnost je i nedavna odluka Narodne banke Srbije da smanji učešće za stambene kredite na 10% za kupovinu prve nekretnine.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonom, pozivom na broj 060/400-1000 ili upitom putem mejla prodaja@parknovi.rs.

Stambeni kompleks po meri čoveka

"Park Novi Residence" je prvi stambeno-poslovni kompleks ovog tipa na Novom naselju, sa modernim tipom projektovanja koji je namenjen porodičnom stanovanju i prati potrebe ljudi savremenog načina života.

Nalazi se tik uz park koji se prostire na 35.000 kvadrata, u neposrednoj blizini je vrtić, a u budućnosti će na ovoj lokaciji biti izgrađena i osnovna škola.

"Park Novi" je kompleks zatvorenog tipa koji će imati podzemni parking na dva nivoa sa garažnim mestima, bezbedno igralište za najmlađe u centralnom delu dvorišta, teretanu na otvorenom, prostor za rekreaciju kao i biciklane ispred svakog ulaza. Ono što je dodatna novina jesu punjači za električna vozila u podzemnoj garaži koji mogu biti instalirani po zahtevu kupca garažnog mesta.

Stambeni kompleksi ovog tipa omogućavaju kontrolisani pristup, video nadzor i profesionalno održavanje. Tokom faze projektovanja izuzetna pažnja je bila usmerena na energetsku efikasnost, kvalitet gradnje i primenu prirodnih materijala.

Poslovni prostori u kompleksu su posebno pogodni za rad firmi iz IT idustrije, projektne biroe, poliklinike i ostale delatnosti koje zahtevaju mirno okruženje i vode računa o svojim zaposlenima i kvalitetu radnog okruženja.

Podsetimo, kompleks "Park Novi Residence" imaće 466 stanova, 529 parking mesta, prodavnice, apoteke, drogerije, banke, zdravstvene ustanove... Prva useljenja očekuju se početkom 2022. godine.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.