FOTO Grafit na zgradi RTV-a sa likom Vučića: "Nije zgrada kriva, ja sam urednik programa"

Na fasadi zgrade Radio-televizije Vojvodine jutros je osvanuo grafit na kojem je nacrtan predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji drži natpis: "Nije zgrada kriva, ja sam urednik programa".
FOTO Grafit na zgradi RTV-a sa likom Vučića: "Nije zgrada kriva, ja sam urednik programa"
Foto: 021.rs
Tokom prepodneva grafit je prekrečen belom bojom, ali se i dalje jasno raspoznaje lik Aleksandra Vučića i parola koju drži u rukama.
 
 
Poruka aludira na nedavna dešavanja ispred zgrade RTV-a kada su demonstranti tokom protesta razbili stakla na ulaznim vratima.
 
Ispred zgrade RTV-a i ranijih godina održavani su protesti zbog nezadovoljstva uređivačkom politikom pokrajinskog javnog servisa.
 
Posle pokrajinskih izbora 2016. godine i dolaska na vlast Srpske napredne stranke, smenjen je skoro ceo uređivački tim informativnog programa na srpskom jeziku.
 
Ukinuto je nekoliko popularnih emisija, veliki broj ljudi premešten je u druge redakcije, a sa više desetina saradnika raskinuti su ugovori.
 
  • Zidić

    20.07.2020 02:05
    Stigli smo do zida. Nema dalje.
  • Комша

    19.07.2020 11:24
    Cao19.07.2020 • 03:28
    Botovi
    Koliko smo mi jadno drustvo, da vladajuca stranka placa ljudima da stavljaju pluseve i minuse na komentare u novinama, ne bi li predstavili lazni glas naroda, ovo samo ne da je smesno i umobolno, nego i nesto sto ne postoji nigde u nekom polu svesnom drustvu. Da li smo spali na to da je jedini nacin da se suprotstave razlicita misljenja lazno prepucavanje na internetu?
    ------
    N1 је укинуо плус и минус на коментаре. Мислим да је то једино решење у борби против те пошасти на интернету.
  • Pera

    19.07.2020 07:36
    Agitpropom protiv razuma

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti