Od korone obolelo pet osoba u Domu za stare u Futogu

Virus korona potvrđen je kod pet osoba u Domu za stare u Futogu, saznaje 021.rs.
Od korone obolelo pet osoba u Domu za stare u Futogu
Foto: 021.rs
Od kovida-19 obolelo je četvoro korisnika ovog Doma i jedna zaposlena, potvrđeno je za 021 u pokrajinskom Sekretarijatu za socijalnu politiku.  
 
Bris za analizu uzet je u subotu i rezultati su pozitivni kod ovih pet osoba. 
 
Kako nam je rečeno, svi oboleli su u stabilnom stanju.
 
Ranije je od kovida-19 obolela jedna zaposlena u Gerontološkom centru Novi Sad.
 
Podsećamo da je početkom juna virus korona potvrđen kod 28 osoba u privatnom domu za stare "Mass green house" u Petrovaradinu. O tome opširnije OVDE.
  • Radnik

    05.08.2020 07:38
    G. Centar
    Ne zaboravite da naši korisnici G. Centra u Futogu često idu na preglede i intervencije u bolnice. Pa zaključite kako se virus uvukao u dom.
  • JJ

    03.08.2020 22:58
    Od 10. marta su zatvoreni, primaju se samo pelene, lekovi i cigarete. Čak ni novine i knjige ne dozvoljavaju. A nisu objavili da je jedan zaposleni već bio pozitivan. Poseta je bilo svega nekoliko dana. Zaposlenih ima malo, nemaju volontere, vojska ne pomaže, nema više ni narodne milicija, otkad je postala policija pogospodilo se. Može da bije, ali ne i da pomaže starima. A oni će poumirati od čamotinje.
  • Mela

    03.08.2020 20:43
    Opet zaposleni
    Obzirom da su domovi hermetički zatvoreni i nema poseta, sve što se dostavlja prolazi dezinfekciju, bolest je uneo neko od zaposlenih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti