Novi Sad prodaje zaplenjen aparat za kokice

Novosadska samouprava je raspisala javni oglas za prodaju aparata za kokice, tendi i reklamnih panoa koje je oduzela inspekcija.
Novi Sad prodaje zaplenjen aparat za kokice
Foto: 021.rs

U oglasu se navodi da je ovim predmetima istekao rok čuvanja i da se svi prodaju u viđenom stanju bez prava kupca na nakandne reklamacije po pitanju kvaliteta i nedostataka.

Svim predmetima ovo je druga prodaja i najviša cena je data za uređaj za kokice čija je početna cena 35.000 dinara, dok je depozit za učešće u licitaciji 7.000 dinara.

Grad nudi i četiri tende po početnim cenama od 3.150 do 6.300 dinara, sa depozitima od 1.000 ili 1.300 dinara, kao i šest različitih reklamnih oznaka i panoa po početnim cenama od 1.750 do 3.850 dinara uz depozite od 500 ili 1.000 dinara.

Svi predmeti koji su u ponudi se mogu pogledati u petak, 2. oktobra u magacinu u Ulici Đorđa Rajkovića 6, od 10 do 12 časova, uz prethodnu najavu.

Licitacija će biti u utorak, 6. oktobra u 9 časova u Plavoj sali Skupštine grada u Žarka Zrenjanina 2. Drugi detalji javnog oglasa o uplati depozita i podnošenju prijave se mogu videti u oglasu na www.novisad.rs.

  • Zdravko

    01.10.2020 07:43
    To ste obecali?
    Zar je moguce da ste toliko dokoni, bavite se trivijalnim stvarima a toliko nagomilanih problema u drustvu. Kad vas gradjani pozovu da resite neki problem, vi ste unapred nenadlezni. Dok sa politickim neistomisljenicima se obracunavate na svim poljima, krijuci se iza sprovodjenja zakona. Kriminalci na sve strane vrsljaju a vi se sa njima druzite i pijete po kaficima,kockate u kockarnicama i po vikendicama, otimate imovinu za racun zelenasa, menjate gradjevinske planove za korist investitora, uvozite robu mimo propisa, snabdevate raznim stvarima navijacke grupe i strasite narod njima... .
  • Pera

    30.09.2020 21:29
    Da nije zalosno bilo bi smesno. Oduzeli aparat za kokice od nekoga ko je izdrzavao porodicu od toga a ovi sto voue dzipove, avione,a ne placaji porez nikom nista. Bednici
  • jaa

    30.09.2020 20:11
    jel to slika aparata sto se prodaje, nov je 250e sve sa tockicima ustakljen, znaci nece biti prodat

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti