FOTO: Sneg provejava Novim Sadom, ulice uglavnom prohodne

Iako sneg i danas povremeno pada, novosadske ulice su uglavnom prohodne.
FOTO: Sneg provejava Novim Sadom, ulice uglavnom prohodne
Foto: 021.rs

Kako su se uverili reporteri 021.rs, glavne saobraćajnice i mostovi su skoro potpuno bez snega, dok u manjim ulicama, posebno u delovima grada gde su mahom kuće, ima lapavice na kolovozu, ali u količinama koje ne ometaju odvijanje saobraćaja.

Međutim, problem su trotoari, ali i biciklističke staze, koje osim u centru i javnim prostorima van centra koje održavaju zimske službe javnih preduzeća, uglavnom nisu očišćene. Na ulicama su reporteri 021.rs primetili građane ili zaposlene kako čiste sneg ispred zgrada, ali ima i dosta mesta gde ništa još nije očišćeno.

U strogom centru Novog Sada skoro sve površine su očišćene od snega jer o njima brinu gradske službe, tako da jesnežnog nanosa jedino ostalo po zelenim površinama i u Dunavskom parku gde ima i najviše mališana sa roditeljima koji prave sneška ili posmatraju patke u još uvek nezamrznutom jezeru.

Kako izgleda centar Novog Sada pod snegom pogledajte u galeriji, a više informacija o radu zimskih službi gradskih preduzeća OVDE.

  • Patak dr

    11.01.2021 14:22
    Djavola oviscene ulice.mi u adicam nikoga nismo videli da cisti.nisu ni dolazili.
  • O

    11.01.2021 13:13
    Da
    Samo jedna ulica i trg ocisceni-ostalo bljuzgavica

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti