U toku upis đaka u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel": Kvalitet i cena koja odgovara

Svršeni osnovci koji žele da pronađu budućnost u medicini ne moraju mnogo da razmišljaju - prava odluka je Srednja medicinska škola "Sveti Arhangel" u Novom Sadu.
U toku upis đaka u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel": Kvalitet i cena koja odgovara
Foto: Pixabay
U toku je upis u ovu akreditovanu privatnu ustanovu, uz mogućnost izbora nekog od ukupno šest obrazovnih profila.
 
U ponudi su profili: medicinska sestra - tehničar, medicinska sestra - vaspitač, farmaceutski tehničar, laboratorijski tehničat, pedijatrijska sestra i ekonomski tehničar.
 
Na taj način, svi polaznici dobijaju medicinsko i znanje iz ekonomije koje će im biti odlična osnova za nastavak školovanja u bilo kom sektoru. Kako pokazuju iskustva zaposlenih, poslednjih godina najpopularniji su smerovi medicinska sestra - tehničar i fizioterapeutski tehničar.
 
Đaci će, zahvaljujući savremenim nastavnim sredstvima, stručnim nastavnicima, dinamičnom okruženju i odličnim mogućnostima za stručnu praksu imati iskustvo koje će im značiti za budućnost, naročito u deficitarnoj oblasti kao što je medicina u Srbiji proteklih godina.
 
Po ceni od samo 900 evra po godini, đaci će biti pripremljeni teorijski (u toku prve dve godine školovanja) i stručno (kroz praktičan rad u državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama) i "iz prve ruke" će učiti od naših stručnjaka. 
 
Za upis u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel" nije potreban prijemni ispit, što dodatno smanjuje teret svakome ko želi da se školuje u ovoj oblasti. U cenu su uključeni školska uniforma i udžbenici za prvu godinu, što je velika pogodnost za roditelje i staratelje đaka. 
 
U Srednjoj medicinskoj školi "Sveti Arhangel" postoji mogućnost vanrednog obrazovanja - detaljnije saznajte OVDE.
 
Upis traje do 31. avgusta i otvoren je za svakog ko je zainteresovan za pomenute smerove, a prijava za upis nikada nije bila lakša - ispunite kontakt formu na zvaničnom sajtu Škole, obratite se telefonom na 021/472-2200, pišite na mejl info@srednjaskola-svarhangel.edu.rs ili posetite nadležne na adresi Trg Marije Trandafil 14, u centru Novog Sada.
 
Ne čekajte - opredelite se za Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel" danas i donesite ispravnu odluku.

Kad ste već ovde...

Stotine hiljada vas svakodnevno se oslanja na 021 tragajući za istinom i objektivnim pristupom informisanju. Obavezali smo se da ćemo raditi u interesu javnosti sa uspostavljenim visokim standardima novinarske profesije i vi ste nam uzvratili ogromnim poverenjem. Vašu podršku sada možete i da konkretizujete. 021 je pokrenuo gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od zanimljivih artikala direktno podržavate rad redakcije 021. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je za našu budućnost. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti