U toku upis đaka u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel": Kvalitet i cena koja odgovara

Svršeni osnovci koji žele da pronađu budućnost u medicini ne moraju mnogo da razmišljaju - prava odluka je Srednja medicinska škola "Sveti Arhangel" u Novom Sadu.
U toku upis đaka u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel": Kvalitet i cena koja odgovara
Foto: Pixabay
U toku je upis u ovu akreditovanu privatnu ustanovu, uz mogućnost izbora nekog od ukupno šest obrazovnih profila.
 
U ponudi su profili: medicinska sestra - tehničar, medicinska sestra - vaspitač, farmaceutski tehničar, laboratorijski tehničat, pedijatrijska sestra i ekonomski tehničar.
 
Na taj način, svi polaznici dobijaju medicinsko i znanje iz ekonomije koje će im biti odlična osnova za nastavak školovanja u bilo kom sektoru. Kako pokazuju iskustva zaposlenih, poslednjih godina najpopularniji su smerovi medicinska sestra - tehničar i fizioterapeutski tehničar.
 
Đaci će, zahvaljujući savremenim nastavnim sredstvima, stručnim nastavnicima, dinamičnom okruženju i odličnim mogućnostima za stručnu praksu imati iskustvo koje će im značiti za budućnost, naročito u deficitarnoj oblasti kao što je medicina u Srbiji proteklih godina.
 
Po ceni od samo 900 evra po godini, đaci će biti pripremljeni teorijski (u toku prve dve godine školovanja) i stručno (kroz praktičan rad u državnim i privatnim zdravstvenim ustanovama) i "iz prve ruke" će učiti od naših stručnjaka. 
 
Za upis u Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel" nije potreban prijemni ispit, što dodatno smanjuje teret svakome ko želi da se školuje u ovoj oblasti. U cenu su uključeni školska uniforma i udžbenici za prvu godinu, što je velika pogodnost za roditelje i staratelje đaka. 
 
U Srednjoj medicinskoj školi "Sveti Arhangel" postoji mogućnost vanrednog obrazovanja - detaljnije saznajte OVDE.
 
Upis traje do 31. avgusta i otvoren je za svakog ko je zainteresovan za pomenute smerove, a prijava za upis nikada nije bila lakša - ispunite kontakt formu na zvaničnom sajtu Škole, obratite se telefonom na 021/472-2200, pišite na mejl info@srednjaskola-svarhangel.edu.rs ili posetite nadležne na adresi Trg Marije Trandafil 14, u centru Novog Sada.
 
Ne čekajte - opredelite se za Srednju medicinsku školu "Sveti Arhangel" danas i donesite ispravnu odluku.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti