Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu? Nestašica tople vode

Sredinu radne nedelje dobro je "preseći" nečim što vas opušta, onda četvrtak dođe lagano i već se smešite vikendu.
Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu? Nestašica tople vode
Foto: 021.rs
Očekuje nas ne baš tako sunčan dan, ali ako ga solidno isplanirate, može vam biti dobar. Donosimo vam informacije koje bi mogle da vam olakšaju snalažanje u životu grada.
 
Oblaci i toplo
 
Meteorolozi kažu da nas očekuje umereno oblačno jutro, sa povetarcem koji će nam duvati u kosu. Ako na posao krećete oko sedam sati ujutru, ne morate da brinete, neće biti prohladno - prijatnih 18 stepeni Celzijusa. Temperatura će brzo rasti i već u devet časova, pokazuje prognoza, u Novom Sadu će biti 26°C.
 
Kad već krećete na posao, ukoliko ste u kolima, da izbegnete gužve ili zastoje zbog saobraćajki koje se dešavaju svakodnevno u jutarnjem špicu, bilo bi dobro da okrenete na 92,2 Megaherca, slušate dobru muziku, ali i Ivana Varnjua koji će vas sprovesti kroz gradski saobraćaj.
 
Temperatura će svoj maksimum dostići posle podneva, te će živa u termometru dostići 30 stepeni Celzijusa. Nakon toga se očekuje više oblaka nego sunca, neznatni pad temperature, pa ćete kući s posla ići dok je napolju otprilike 29°C.
 
Uveče ne baš zvezdano nebo, ali temperatura će biti prijatna i moći ćete da se prošetate, ukoliko neočekivana kiša ne pokvari planove.
 
Bez tople vode, bez struje
 
U sredu će Limani, Grbavica i deo centra biti bez tople vode zbog radova na Toplani "Jug" i sanacije havarije na Bulevaru cara Lazara. Ovi delovi Novog Sada bez tople vode će biti od 5:30 časova. 
 
Već ste se navikli da svaki dan neki deo grada nema struju. "Lutrija" je ovog puta izvukla ulice Petra Drapšina, Laze Kostića, Laze Lazarevića, Sime Matavulja, kao i deo Petrovaradina. Od kada do kada i ko tačno neće imati struje, pogledajte na OVOM LINKU.
 
Kada iz pravca Petrovaradina idete na Mišeluk, obratite pažnju na signalizaciju i radove zbog izgradnje kovid bolnice u ovom delu grada.
 
Intenzivniji radovi na novosadskim ulicama očekuju se u narednim periodu, što ćemo vam svakako dojaviti na vreme.
 
Iskoristite dan za humanost
 
Ne postoji bolje mesto na kojem biste sutra mogli da budete od humanitarnog bazara koji će se u sredu, od 14 do 17 časova, organizovati ispred vrtića "Guliver" na Novom naselju, kako bi se prikupila pomoć za šestomesečnu bebu Boška Gugletu, koji se bori sa spinalnom mišićnom atrofijom. Kako možete da pomognete, pogledajte na OVOM LINKU.
 
U večernjim satima možete da prošetate sa mališanima do Eđšega, gde će u 18 časova početi likovno-edukativna radionica. Radionica je besplatna, prilika je to da se klinci druže sa drugarima i drugaricama, pa možete da se prijavite na sledeći mejl: radioniceudvorcu@gmail.com.
 
Ako gledate nešto za sebe, od 16 časova u KC Lab nastupa Rudhaman, dok se istovremeno u Zenitu organizuje interaktivni festival "Bloomsday Serbia", koji povezuje književnost sa drugim umetničkim granama.
 
Predveče, sa početkom u 19:30 časova, u Srpskom narodnom pozorištu igraju se "Deobe". 
 
U 19 časova, u bioskopu Kulturnog centra Novog Sada, pušta se film "Veze", koji je otvorio 77. Međunarodni filmski festival u Veneciji, a u pitanju je romantična drama zasnovana na romanu Domenika Staronea. 
 
Ako ste propustili...
 
Kao i svakog dana, i ovog puta smo vam doneli neke priče koje ne bi trebalo da propustite.
 
 
 
Tekst "Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu" je autorsko delo i ne može se kopirati na druge platforme i sajtove bez prethodne dozvole redakcije portala 021.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti