Veliki deo Novog Sada sinoć bio bez vode, iz "Vodovoda" poručuju da je to zbog enormne potrošnje

U većem delu Novog Sada sinoć je bio slab pritisak, a pojedine zgrade nisu uopšte imale vode.
I od jutros iz mnogih česmi voda slabo teče.
 
Kako nije bilo unapred najavljenih radova, a ni građani nisu bili obavešteni o havariji, mnogi Novosađani bili su nepripremljeni za ovakve restrikcije.
 
Kako za 021.rs kažu U JKP "Vodovod i kanalizacija", došlo je do enormnog povećanja neracionalne potrošnje.
 
"Zato u zgradama koje nemaju ugrađen hidropak i na rubovima distributivne mreže, dolazi do pada pritiska i nestanka vode", navode u ovom preduzeću.
 
Pre tri dana "Vodovod" je apelovao na Novosađane da smanje potrošnju vode, upozorivši da su moguće restrikcije.  Kako su tada ocenili, najveća eksploatacija vode je na sremskoj strani grada, u čemu prednjače Popovica i Paragovo. 
 
Više informacija o nestanku vode i slabom pritisku trebalo bi da bude u toku dana, a "Vodovod" će obavestiti građane i o merama koje će se preduzeti i mogućim budućim restrikcijama, kažu za 021.rs.
  • Ahab

    24.06.2021 16:54
    @ bodAanac
    Kucaj ti poruke "iz bazena", samo ne sedaj za volan.
    Ni do Limana.
  • Bodanac

    24.06.2021 16:28
    @Demos
    Nedo bog da zivim u enklavi"Liman"! Ziveti u tom komunistickom sivilu,coveka vodi u ludilo i siromastvo! Daje dobro ziveti u toj enklavi nebi bio svaki drugi stan na prodaju i jos ga niko nejce! Ne..u velikoj ste zabludi,evo kuckam poruke iz svog bazena i uzivam! Dok vi sedite u stanu,zakljucani i gledate koliko vam je klima uredjaj potrosio! To nije zivot vec,pakao od zivota! Hvala.
  • Ja

    24.06.2021 14:40
    A sta su trebali?Preko dana da vam zavrnu vodu?Lepo su rekli da su "iskljucili"vodu preko noci ,da mogu da se napune bazeni vodovoda.A verujte da privatne bazene ljudi pune najvise nocu.Danas imati bazen nije nikakav luksuz.Ima je svaka druga kuca i to one ooogromne ,ne samo "elita"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti