Četvrtak donosi osveženje, pogledajte šta vas još očekuje

Stigao je četvrtak, a to znači da je odmah iza ugla i petak. Sama misao relaksira.
Četvrtak donosi osveženje, pogledajte šta vas još očekuje
Foto: 021.rs
Uz to, prvi je u mesecu i nadamo se da vam leže plata. Trošite dok ima ili barem ono što ostane nakon što se izmire harači...
 
Najavljuju meteorolozi i da će se Bajagina bajalica "padaj kišo, keve ti" ostvariti, pa bi trebalo i da stigne osveženje.
 
Najavljuju kišu
 
Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u četvrtak su moguće padavine i grmljavina, iako će temperatura biti do 28 stepeni Celzijusa. 
 
Kada se uputite na posao, oko sedam-osam časova ujutru, temperatura će biti prijatnih 20°C - pravo osveženje u odnosu na dane za nama. Oko devet sati temperatura će biti 22 stepena Celzijusa i nastavića da raste postepeno, ali samo do 28-29 stepeni Celzijusa. 
 
Kako dan bude odmicao tako će nam se primicati oblaci i dan će iz sunčanog preći u mestimično oblačan. Ukoliko radite do 17 časova, probajte da zbrišete s posla malo ranije, jer u to vreme se najavljuje oluja sa grmljavinom.
 
Veče konačno neće biti oko 30 stepeni Celzijusa, već tik nešto iznad 20°C a nebo iznad nas će biti pretežno oblačno.
 
Šta vas još očekuje
 
Kako ste već navikli, neće biti struje u pojedinim delovima grada zbog radova. U Novom Sadu će, u jednom delu dana, bez struje biti Bulevar patrijarh Pavla, Ćirila i Metodija, Branka Ćopića, Ljubice Ravasi, Desanke Maksimović, Mila Milunovića, kao i deo Čeneja. Detaljne informacije koji delovi ulica, kao i od koliko do koliko sati, neće imati struje, pročitajte na OVOM LINKU.
 
Ukoliko koristite gradski prevoz, pa još i linije 14 i 51, treba da znate da menjaju trasu. O tome kuda će ovi autobusi ići, pročitajte u OVOJ VESTI.
 
U Novom Sadu je prilična gužva kod izdavanja ličnih dokumenata, a od četvrtka počinje da radi nova šalter sala, u Sremskoj 1. Šalter sala u Sremskoj ulici radiće svih sedam dana u nedelji i to: radnim danima od 7 do 21 sat, subotom od 8 do 21 sat i nedeljom od 8 do 15 časova.
 
Od četvrtka sa radom prestaje Ambulanta za respiratorne infekcije za decu u okviru Doma zdravlja na Novom naselju. 
 
Kuda ići
 
Kiša će doneti osveženje, ali bi mogla i da pokvari neke planove. 
 
Britanska ambasada stiže u Novi Sad da predstavi svoj rad. U četvrtak će od 16 časova, u Kulturnoj stanici Svilara, biti organizovana panel diskusija o osnaživanju žena u nauci i preduzetništvu, kao i predstavljanje Čivning stipendija britanske vlade.
 
U našem Radio kafeu biće predstavljen roman "Ogledalo" Sanje Škorić, sa početkom u 19:30 časova.
 
Promocija kataloga izložbe Nikole Džafa "Sve jedno drugo pojede", organizovaće se u Bulevar Books-u, u 19 sati.
 
Osamnaesti festival vina InterFest počeće u četvrtak, na Trgu slobode, u 20 časova. 
 
Da ne propustite...
 
Portal 021.rs vam svakodnevno donosi priče od značaja za Novi Sad i Novosađane. Ne propustite one koje su privukle veliku pažnju, a ne zaboravite i da nas zapratite na Instagramu:
 
 
Tekst "Šta vas očekuje u naredna 24 sata u Novom Sadu" je autorsko delo i ne može se kopirati na druge platforme i sajtove bez prethodne dozvole redakcije portala 021.rs.
  • Dejan Sajam

    01.07.2021 00:33
    Sve pohvale ovo novinaru, uzivanje citati...za razliku od bljuca ima smisla i vidi se da mislite svojom glavom, vecina vas... pozdrav i nastavite tako
  • Omg

    30.06.2021 22:56
    Volim nas Novi Sad ♥️
  • Dragan

    30.06.2021 22:18
    Ah
    U ovom trenutku žestoki gromovi,pad temperature, ako bude kiše verovatno će biti i leda jer tako obično biva posle vrelih dana.Sutra i prekosutra kiša,pa opet u ponedeljak možda kiša.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti