Zahuktava se radna nedelja - šta treba da znate o danu pred vama

Stiže nam još jedan utorak.
Zahuktava se radna nedelja - šta treba da znate o danu pred vama
Foto: 021.rs
Oni koji prate redovno ovu našu rubriku znaju da gajimo određeni animozitet prema utorcima. "Još jedan utorak, to ne mogu da podnesem", naučio nas je Balašević.
 
Međutim, ako se dobro organizujete, dan može da ispadne bolje nego što ste očekivali. 
 
Vreme - vruće
 
Zvanična prognoza najavljuje visokih 35 stepeni za dan koji se lenjo razvlači pred nama. Minimalna dnevna temperatura biće 21 stepen Celzijusa, a nebo nad Novim Sad će biti malo ili umereno oblačno.
 
Najprijatnije će biti pre sedam časova ujutru, kada će temperatura biti oko 23°C. Nakon toga, temperatura će krenuti ubrzano da raste, već oko devet sati biće 28°C, a posle 10 preći će 30. podeljak.
 
"Pik" će dostići oko 13 časova i maksimalna dnevna temperatura zadržaće se sve dok ne krenemo kući s posla. Ako nađete parking u hladu, računajte da je dan već u startu uspešan. 
 
Ono čemu se svakako ne veselimo jeste to da se temperatura ni u večernjim satima neće spuštati ispod 30 stepeni Celzijusa, što će svakako otežati prijatan san.
 
Dobro je znati
 
Ako živite u Miloša Crnjanskog, Ive Andrića, Narodnog fronta, kao i na Čeneju od aerodroma do kraja naselja prema Sirigu, treba da znate da u utorak, u jednom delu dana, nećete imati električne energije. Detaljnije pogledajte na OVOM LINKU.
 
Podsetimo i da su krenuli radovi u Šafarikovoj, zbog čega je promenjen režim saobraćaja. U delu Šafarikove ulice, od broja 23 do 31, jedna saobraćajna traka je zauzeta zbog radova, a brzina kretanja je ograničena na 30 kilometara na čas. Najsigurnije je, što bi se reklo, zaobići ovaj deo.
 
Šta raditi
 
Utorak je nešto živahniji i razdrmaniji od ponedeljka.
 
Ako želite da upoznate nove zanimljive ljude, a usput i da proverite poznavanje nekog stranog jezika, možete da posetite Radio cafe i Miletićevu 45 i uživajte u još jednom druženju u okviru Language club-a.
 
Koga "vino noći opija" ne bi trebalo da propusti nastup Nena Belana i Fiumens-a u Reset klubu. Koncert počinje u 20 časova.
 
Loobane i Zharulja pripremili su set za "Vice" žurku u KC Lab, koja počinje u 19 sati.
 
I još samo ovo
 
Ako redovno pratite rad 021.rs i Radija 021, postoji način da to podržite, osnažite i učinite boljim. Kupovinom novosadskih proizvoda u onlajn prodavnici Shopins.rs podržavate rad naše redakcije.
 
U slučaju da ste propustili, evo nekoliko vesti:
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.