FOTO: Pusti centar Novog Sada na 37 stepeni

Toplo julsko sunce ispraznilo je centar Novog Sada, a u gradu su, čini se, samo oni koje su obaveze naterale na to.
FOTO: Pusti centar Novog Sada na 37 stepeni
Foto: 021.rs
Poslovično puni kafići u centru u Ulici Modene i Zmaj Jovinoj su poluprazni, naročito oni koji nemaju neki sistem hlađenja.
 
Na centralnom gradskom trgu skoro da nema nikoga, jedinu gužvu prave radnici angažovani na rekonstrukciji Pozorišnog trga.
 
Sezona godišnjih odmora smanjila je intenzitet saobraćaja u gradu, tako da sada postoji određena šansa da nađete slobodno parking mesto i u centru grada.
 
  
 
  
 
Danas se u Novom Sadu očekuje temperatura od 37 stepeni, što boravak na vrelom gradskom asfaltu čini skoro nemogućim. Na više mesta u gradu nalaze se cisterne sa vodom na kojima Novosađani mogu da potraže osveženje. 
 
  
 
 
Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na veoma toplo vreme koje će se zadržati do kraja jula, što znači da se ova slika neće bitnije menjati ni narednih dana.
 
  
 
  • Pmila ns

    29.07.2021 22:24
    Ko ce u varos bilo kojim povodom, nigde lada nema
    Dodjite na Hrbu i Limane, ima klupa u dvoristima zgrada i ladovanaaa
  • KRISTINA

    29.07.2021 21:21
    Sunce
    Uzas da u centru nema niti jedno stablo? Sve goli beton! Da je sreće ljudi bi uživali u hladu lipa ili platana,a ovako....Tuga!
  • Zeleno

    28.07.2021 23:23
    Centar
    Centralni trg prestonice kulture obilazimo u širokom luku. Nema drveća, hlada, samo beton. Ruglo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti