Prolećni utorak - nema mnogo dešavanja, ali su isključenja uvek tu

Utorak je dan koji ume da prevari, ali uglavnom je to deo nedelje kada krenemo da radimo punom parom.
Prolećni utorak - nema mnogo dešavanja, ali su isključenja uvek tu
Foto: 021.rs
Još malo pa ćemo pevati ono "još jedan utorak, to ne mogu da podnesem, taj dan je baksuzan, zar nije dosta što je jesen?" Ali taj dan još nije došao, jer će utorak pred nama biti pravi prolećni. 
 
Ako nešto želimo od jeseni to je da bude puna aprila.
 
Vreme
 
RHMZ za utorak najavljuje prijatnih 26 stepeni Celzijusa, dok će minimalna temperatura biti 11°C. To znači jedno - ujutru dugi rukavi, a za podne ćemo lako.
 
U večernjim satima biće prijatno, oko 20 stepeni Celzijusa, uz vedro nebo i dobar trenutak za šetnju gradskim parkovima.
 
Povoljne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima i nervno labilnim osobama.
 
Treba znati i...
 
Trasa autobusa GSP-a na liniji 63 izmenjena je zbog rekonstrukcije puta Banstol - Čortanovci. Autobusi GSP-a do završetka radova saobraćaće do Banstola, odnosno do zone raskrsnice za Čortanovce (stajalište ispred crkve).
 
Prijavite se na newsletter
 
Ulice Sime Šolaje i Lukijana Mušickog u Starim Ledincima biće u utorak bez vode, od 8 do 17 časova.
 
Bez struje će biti delovi Valentina Vodnika i Bulevara Evrope, kao i pojedine ulice u Futogu i Sremskim Karlovcima. Sve detalje pogledajte na OVOM LINKU.
 
Gde ići?
 
Rasprava "Advokatski pogled na pravosuđe" održaće se u utorak, 7. septembra, u Radio kafeu (Miletićeva 45), u 17 časova. O ovome će govoriti advokati Vladimir Beljanski i Milan Karać.
 
Festival Dunavski dijalozi biće otvoren u Katoličkoj porti, u 18:30 časova.
 
Dokumentarni film "Ponoćni putnik" biće prikazan u Crnoj kući, u 20 sati.
 
Ukoliko tražite još neki film, možete da produžite do Kulturnog centra Novog Sada, gde se u 21 sat pušta "Minimata", novi film sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi.
 
Ukoliko ste propustili
 
 

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti