Šta donosi "preterani" petak Novosađanima - dobro vreme i mnogo dobrog zvuka

Još jedan prolećni petak je pred nama.
Šta donosi "preterani" petak Novosađanima - dobro vreme i mnogo dobrog zvuka
Foto: 021.rs
Proleće je daleko, tek je pred nama jesen, pa zima, a vratiti se koji mesec unazad ne možemo. Ipak, ovaj septembar nas, barem za sada, štedi i daje nam lepu temperaturu.
 
Pripremite se dobro za vikend.
 
Vreme
 
Lagano raste temperatura pred vikend. Sa 24 stepena Celzijusa u ponedeljak stižemo do 27°C u petak. Minimalna temperatura, kao i prethodnih dana, biće 11°C.
 
Biće pretežno sunčano sa po kojim oblačkom na nebu.
 
Povoljne biometeorološke prilike za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje srčanim i nervno labilnim osobama. 
 
Dobro je znati
 
Delovi Sremske Kamenice u petak neće imati vode. Od 7 do 18 časova bez vode će biti Gogoljeva, Povrtarska, Šumska, Planinska, Sremskih partizana, Vinogradarska, Plitvička, Skojevska i Cvetna.
 
Bez struje će biti delovi Radničke, Maksima Gorkog i Stražilovske ulice, kao i Ulica braće Bošnjak u Futogu.
 
Da vas podsetimo da su autobusi na linijama 3, 3a, 6, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 promenili trasu zbog održavanja koncerata klasične muzike u okviru programa "Korzo".
 
Korisno je i da znate to da je Dom zdravlja "Novi Sad" objavio uputstvo u slučaju da vam se dete zarazi korona virusom. Više o svemu na OVOM LINKU.
 
Gde ići?
 
Lost Propelleros i Hornsman Coyoute Sound System nastupiće u okviru manifestacije "Ljubav i bes", u Borisovom ateljeu, na Petrovaradinskoj tvrđavi, a događaj počinje u popodnevnim satima.
 
Dva etnografska filma uoči trećeg festivala "Vizantrop" biće prikazana u Domu b-612, a potom za di-džej pul staju Nikonj i Maksvel. Događaj počinje u 19 časova.
 
Tribute sastav legendarnih Beatles-a, The Bestbeat, održaće koncert na krovu "Promenade", sa početkom u 20 sati.
 
Panel diskusija "Pripazi na ton - doprinos medija prevenciji suicida" održaće se u Omladinskom centru OPENS, u Kineskoj četvrti, u 12 sati.
 
Neki ga znaju kao Milana Doga, drugi kao Leku. U svakom slučaju, u petak ćete moći da čujete njegov izbor muzike u Bulevar Books-u, u 21 sat.
 
U muzičkom bioskopu Crne kuće gledaće se "The Band", sa početkom u 20:30 časova.
 
Izložba "Memory Eternal" Ivane Đukić biće otvorena u Lokalu, u Ulici Save Vukovića 4, u 19 časova.
 
Miles High & Burza nastupaju u KC Lab, u 19 časova.
 
Ako ste propustili...
 
 
 
  • Nikola

    10.09.2021 16:48
    Koncert ozbiljne muzike je lepa stvar. No, da li je bilo potrebno zatvarati Bulevar Mihajla Pupina i uzi centar grada na dva dana? Saobracaj je u totalnom kolapsu. I? Da nije odluka da su svi skupovi sa maksimalno 500 ljudi? A korona udara li udara.
  • Bajaga

    10.09.2021 11:50
    "mnogo dobrog zvuka" je li?
    Ja volim zvuk motora
    I kad skripe gume
    A klasiku voli onaj ko razume
    Ptice pevaju lepo
    al' uvek istu pesmu
    I voda dobro tece
    kada odvrnem cesmu
  • igor_t

    10.09.2021 09:40
    Petak nam donosi nove molerske radove u park city-ju, i ostala redovna camotinja.

    Pitanje, za koji dogadjaj se podize bina u centru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti