Novosadski kulturno-obrazovni krug proslavio drugi rođendan, pogodnosti za nove polaznike

Edukativni centar Novosadski kulturno-obrazovni krug je u subotu, 11. septembra, proslavio drugi rođendan, a tim povodom pripremili su popuste i pogodnosti za polaznike.
Novi polaznici moći će da ostvare 10 odsto popusta na kurseve pripreme prijemnog ispita za upis u srednju školu (srpski jezik, matematika i kombinovani test) i promo časove svih predmeta koji se pohađaju u osnovnim i srednjim školama.
 
Novosadski kulturno-obrazovni krug je prošle školske godine upisao 246 polaznika koji su postigli odlične rezultate u redovnom školovanju, na prijemnim ispitima za upis u srednje škole i na fakultete, na međunarodno priznatim ispitima i takmičenjima.
 
Direktorka škole, doktor filoloških nauka i nastavnica srpskog jezika, Marija Bjelica, kaže za 021.rs da je veoma zadovoljna prošlom školskom godinom i uspesima škole, podvlačeći da su ostvarili sve planove: malci su uživali na radionicama koje organizuju (programiranje, likovne umetnosti, radionice iz stranih jezika), osmaci su upisali željene škole, budući studenti fakultete (Medicinski fakultet, Fakultet tehničkih nauka, Pravni fakultet), dok su odrasli uspešno polagali ispite poznavanja stranih jezika.
 
Kako ističe, uspeh polaznika duguju, pre svega, izuzetno posvećenim profesorima koji uživaju u radu sa učenicima i prenošenju znanja.
 
"Profesori su naš najvažniji resurs i ključna karika, te samim tim, kontinuirano ulažemo u njihovu edukaciju", ističe Bjelica.
 
 
Dodatno, rad u malim grupama obezbeđuje individualni pristup učenicima i polaznicima prilagođen njihovom znanju i potencijalu, a postoji i mogućnost časova "jedan na jedan".
 
Na početku bilo kog kursa se, objašnjava Bjelica, radi inicijalno testiranje na osnovu kog se polaznici raspoređuju u grupe ili se, u slučaju individualnih časova, pravi plan učenja. Roditelji su uključeni u obrazovni proces i redovno dobijaju povratne informacije o napretku deteta.
 
Inače, na proslavi drugog rođendana Edukativnog centra, su uručene dve nagrade – "Učenik godine" i "Profesor godine". Prvo priznanje dodeljeno je učeniku 1. razreda gimnazije "Laza Kostić" Marku Andriću, dok se je za rad sa učenicima, po mišljenju roditelja i kolega, nagrađena Ivana Spasojević.
 
I za kraj, da podsetimo da "Novosadski kulturno-obrazovni krug" organizuje:
 
• radionice za decu 3+
 
• časove iz svih predmeta za osnovnu i srednju školu
 
• kurseve praćenja školskog gradiva
 
• kurseve stranih jezika za decu i odrasle (engleski, nemački, ruski, španski, francuski i
mađarski) A1-C2
 
• kompletnu pripremu prijemnih ispita za upis u srednju školu
 
• pripreme prijemnih ispita za fakultete
 
 
Tokom septembra vrši se upis novih učenika i polaznika, a nastava se održava na dve lokacije:
 
• Narodnog Fronta 2a, Novi Sad
• Bulevar kralja Petra I 48, Novi Sad
 
Zakažite promo čas ili ostvarite popust od 10% na pripremu prijemnog ispita za upis u srednju školu. 
 
Više informacija možete potražiti na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji (OVDE), a možete im se obratiti i na mejl info@nskrug.org ili na broj telefona 064 03 93 269. Takođe, možete pratiti aktivnosti Centra na Fejsbuk i Instagram stranicama.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti