Novaković najavio prikupljanje potpisa za smenu Vučevića, SNS mu poručio da izađe na izbore

Šef Narodne stranke u Novom Sadu Borislav Novaković najavio je prikupljanje potpisa za smenu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.
Novaković najavio prikupljanje potpisa za smenu Vučevića, SNS mu poručio da izađe na izbore
Foto: 021.rs
Povod za najavu ove akcije bilo je ponovno hapšenje Slobodana Milutinovića Snajpera. On je priveden jer jer, kako se sumnja, napao devojku u iznajmljenom stanu na Podbari.
 
Novaković je Snajpera označio kao "ličnog prijatelja i saborca" gradonačelnika, podelivši na društvenim mrežama fotografiju sa prijema u Gradskoj kući, na kojoj se vide Vučević i Milutinović.
 
"Ovo nije samo blamaža za gradonačelnika Novog Sada, nego i javno sramoćenje našeg grada. Narodna stranka u danima koji dolaze kreće sa akcijom prikupljanja potpisa za smenu Vučevića. Dalje neće moći", poručio je Novaković.
 
 
Fotografija koju je Novaković podelio nastala je prilikom prijema delegacije Fudbalskog kluba Kabel, čiji je Milutinović čelnik, nakon ulaska u Prvu ligu Srbije, pre nekoliko godina.
 
Na ovo je odreagovao Gradski odbor Srpske napredne stranke, poručujući kako Novaković dovodi u vezi gradonačelnika Vučevića i osuđivanog Milutinovića, "jedino što svaki put zaboravlja da iznese dokaze".
 
"Dakle, Boro, gde su dokazi? Jedva čekamo da ih čujemo i vidimo. Povodom najave inicijative za smenu gradonačelnika koju spominje u tvitu, Gradski odbor Srpske napredne stranke najdobronamernije mu savetuje da skupi hrabrost i odmeri snage sa nama na prolećnim izborima. Najmerodavniji sud za svačija dela daće narod, pa će mu valjda tada konačno biti jasno šta Novosađani misle o njemu, a šta o Milošu Vučeviću", navode u SNS, zaključujući da će Vučević biti zapamćen po dobrom, a Novaković po aferama.
  • Miloš

    03.11.2021 17:48
    Ništa novo
    Na žalost, to je već odavno tako da političari ne moraju da dolaze na posao, a redovno dobijaju platu, to su radili i ligaši, i socijalisti, a sada i demokrate i naprednjaci, a ti narode plaćaj njihov nerad.
  • trecasreca II

    21.09.2021 08:32
    @Slađa
    ne seri
  • otpad

    21.09.2021 07:59
    gori
    i oni su bili jos gori

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti