Jesenja promocija na Viking obuću: Aktivan stil života na norveški način

Pravo je vreme da obnovite obuću u skladu sa dolaskom hladnijeg godišnjeg doba, a upravo sada možete da iskoristite sjajan popust od 30 odsto na sve Viking modele.
Jesenja promocija na Viking obuću: Aktivan stil života na norveški način
Foto: 021.rs (Norway House)
Bilo da planirate aktivno provedenu jesen i zimu ili biste samo da se ugrejete, sve vaše potrebe zadovoljiće moderni, kvalitetni modeli norveškog brenda Viking koji je dostupan i kod nas.
 
Sada možete da birate model po želji po specijalnom jesenjem sniženju od čak 30 odsto na celokupnu ponudu - za žene, muškarce i za mališane.
 
Kako i zašto?
 
Još početkom 20. veka, Norvežani su shvatili da je za opstanak u vrlo hladnoj klimi i surovim uslovima potrebno posedovati izdrživu obuću. Kiša, led i sneg uobičajene su prepreke prosečnom stanovniku ledene Skandinavije, a sve se menja kad Norvežanin Peter Mathias Røwde osmišljava i kreira kvalitetnu gumenu obuću za rad.
 
Gumena čizma ubrzo se proširila i na radnike u drugim zahtevnim delatnostima, a obuća je dobijala i novi dizajn - širila se zaslužno dobra reč o norveškom brendu Viking.
 
Tradicija započeta 1920. godine sada je jača nego ikad. Viking je prisutan u mnogim zemljama, a u ponudi brenda možete da uživate i vi zahvaljujući ekskluzivnom uvozniku i distributeru Viking obuće za Srbiju, Crnu Goru i Severnu Makedoniju, kompaniji "Norway House".
 
Sada je pravo vreme za jesenji šoping
 
U ponudi muške obuće izaberite pravi model za svoj aktivan odmor ili stil života za ovu sezonu. Na neverovatnom popustu pronaći ćete modele idealne za nepristupačne terene, ali i za gradske ulice u hladnim periodima, uz garanciju da će vam u svakom trenutku biti udobno i toplo.
 
Modeli poput Rondane III GTX B od sirove kože, sa uklonjivim uloškom, nude vam zaštitu od blata, stabilnost i apsolutnu nepropustljivost u mokrim uslovima. Model Retro Trim N idealan je za svaki dan i garantuje lagani, ali kvalitetan korak na svakoj podlozi.
 
U ženskoj ponudi nalazi se veliki broj modela za svačiji ukus i za svaku potrebu - ujedno moderan, ali i retro model Retro Logg uklopiće se u svež jesenji autfit, garantujući udobnost i sigurnost na kiši.
 
Svojim mališanima obezbedite toplotu i sigurnost po odličnim cenama i baš danas odaberite neki od interesantnih modela za boravak u prirodi, u školi, na igralištu, na zimovanju ili bilo gde vas avanture i planovi odvedu. Model Supra Warm B, pravljen od visokoizolacionog materijala (BASF), obezbediće mališanima suv i topao korak do čak -20°. Jako lagana čizmica je i periva u mašini na 30°C. 
 
Požurite jer veliko Viking jesenje sniženje traje samo do 7. oktobra ili do isteka zaliha.
 
Pazarite uz popust od 30 odsto onlajn ili dođite direktno u "Norway House" Shop u Novom Sadu, Tržni centar Pariski magazin u Kralja Aleksandra 12.
 
Kompletnu ponudu pogledajte OVDE, a novosti pratite i na Fejsbuku i Instagramu.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti