Bora Novaković poziva na vanredne izbore u Novom Sadu, SNS čeka "s oduševljenjem"

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković pozvao je Srpsku naprednu stranku na vanredne izbore u Novom Sadu, što su u vladajućoj stranci primili "s oduševljenjem".
Bora Novaković poziva na vanredne izbore u Novom Sadu, SNS čeka "s oduševljenjem"
Foto: 021.rs
Novaković je reagovao nakon saopštenja Fudbalskog kluba Kabel, zbog Novakovićevih tvrdnji o povezanosti direktora novosadskog prvoligaša, uhapšenog Slobodana Milutinovića Snajpera, i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića. 
 
Povod je bila i sugestija Gradskog odbora SNS za Novi Sad da skupi hrabre i odmeri snage na prolećnim izborima. Njegov odgovor je, poručuje, potvrdan.
 
"Potrebno je samo da Miloš Vučević podnese ostavku i tako stvori pravni osnov za raspisivanje vanrednih gradskih izbora u Novom Sadu. Ako ste hrabri i tako uvereni u pobedu, hajde da ukrstimo koplja u Novom Sadu. Prevremeni lokalni izbori u našem gradu bi bili sjajna prilika da pokažete koliko vas sugrađani podržavaju. Predugo se Miloš Vučević krije iza autoriteta koji mu poklanja Aleksandar Vučić i glasova koje za SNS kupuju novosadski kriminalci", poručuje Novaković.
 
Kako dodaje, Narodna stranka je spremna da stane "naspram Andreja Vučića, Zvonka Veselinovića, Marka Bosanca Bosketa, Slobodana Milutinovića Snajpera, Srđana Kruževića, Slobodana Milića Bocare i ostalih SNS gromada, ako su naprednjaci spremni da stavi mandat na proveru". 
 
U Gradskom odboru Srpske napredne stranke poručuju da su "s oduševljenjem primili najavu potpredsednika Narodne stranke da će izaći na predstojeće izbore". U saopštenju se ne navodi da li naprednjaci potvrđuju vanredne lokalne izbore u Novom Sadu. 
 
"To će biti najbolji način da mu narod, po ko zna koji put u poslednjih deset godina, kaže šta mislio o njemu i grupi kriminalaca kojoj pripada. Mi u Srpskoj naprednoj stranci nismo sigurni da će Bora Solunac zbog kriminogene prošlosti uspeti da sakupi glasove podrške za izbornu listu, pa smo spremni da apelujemo na deo našeg članstva i simpatizera da mu pomogne u tome. Pravo je zadovoljstvo do nogu poraziti listu tviter političara i dokazanih lopova, tako da nam je izuzetno stalo do toga da se ona naše pred sudom glasača", navode u SNS. 
 
Oni navode i da Vučević ne mora da se krije iza leđa predsednika Aleksandra Vučića, te da "Kovid bolnica, nove škole i vrtići, domaći i strani investitori, nova radna mesta, subvencije za mališane, besplatni udžbenici za školarce, rešavanje komunalnih problema posebno u prigradskim mestima, titule Omladinske prestonice Evrope i Evropske prestonice kulture", govore za sebe.
  • MonteDushano

    23.09.2021 13:12
    Je l' vidite kako nas herr Flick za*ebava?
  • vesie

    23.09.2021 11:29
    SNS IMA PARE
    Naravno da nemoju problema sa izborima jer sve kupuju novcem, drvima, hranom itd. Nakupili su para na različite načine, imaju keš, i tako kupuju glasove, organizuju svoje sendvičare, sakupljače starije populacije, džipovi crni bez tablica, ćelavci i primitivci svi su angažovani i svima njima je lepo u ovoj zemlji Srbiji. Sada pričaju o natalitetu, pa taj natalitet koji nedostaje, beži konstantno iz zemlje od vas budala, neradnika, nestručnih i kriminalizovanih populacija na vlasti.
  • Listic

    23.09.2021 07:41
    Ajde Milose raspisi vanredne izbore u NS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti